Trener Widzew: Vi har våre helseproblemer. En bestemt motstander vil komme til Łódź – CKsport.pl

Denne lørdagen er det sesongavslutning 22/23 på PKO Ekstraklasa. For Korona Kielce vil kampen i Łódź være en kamp om nedrykk, for Widzew – bare, eller inntil – en sjanse til å si farvel til kamper foran sitt eget hjemmepublikum med verdighet.

I leiren til sin nærmeste rival har Kielce vært veldig stille i lang tid, tatt i betraktning eksistensen i ligaen til en av de tre nykommerne denne sesongen. Situasjonen er litt annerledes på selve banen, hvor Łódź-laget ikke har plukket et eneste poeng foran sine supportere på fem runder. «Vi vet at fem påfølgende tap på hjemmebane ikke gir oss ære. Dette spillet har som mål å vise fansen den gode siden og belønne dem for nylige feil på deres egen stadion – innrømmet Patryk Stępiński.

Vil Koroniarz utnytte motstandernes fatale rekke? De bremset mye på våren, og mistet plassen i toppen av ligaen, som de okkuperte i slutten av 2022. – Vi vet at en målbevisst motstander vil komme til Łódź, men vi er klare til å svare ham og avslutte sesongen i god stil foran våre supportere. Vi snakket med teamet. Spillerne vet veldig godt hva vi forventer av dem, hvordan de kan forbedre det som ikke fungerte i Radom. Vi vil ha alles reaksjon – la Widzew-trener Janusz Niedźwiedz til.

Vertene vil delta i denne konkurransen svekket av fraværet av viktige spillere. Dominik Kun vil betale for de overskytende gule kortene. Prestasjonen til blant andre Jordi Sanchez og Bartłomiej Pawłowski er også tvilsom.

– Vi har våre helseproblemer, men vi vil ikke røpe personopplysninger for ikke å gjøre det lettere for motstanderen. Dominik Kun vil definitivt ikke spille for de overflødige gule kortene. Når det gjelder de andre spillerne har vi en uklarhet som vil løses etter trening, oppsummerte vertens veileder.

Starten av møtet, samt hele 34. runde, klokken 17.30.

foto: Grzegorz Ksel

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten som er tilgjengelig på CKsport.pl. Klikk på linken under og by på en symbolsk kaffe til redaksjonen vår.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *