Trojak: Vi fortjener ikke hvor vi er – CKsport.pl

Korona klarte ikke å bryte en seiersrekke på 10 kamper på Krakow Stadium. Kielce-laget holdt imidlertid nullen i den andre kampen på rad, takket være hjelpen fra den friske kapteinen – Miłosz Trojak.

Lørdag ettermiddag spilte Korona Kielce uavgjort mot Cracovia og var målløse. Duellen i Krakow var imidlertid ikke blottet for følelser. Begge lag skapte gode sjanser til å oppdatere scoringen på lystavla. — Det er en rettferdig trekning. Vi dominerte i første omgang og Cracovia var farligere i andre. Vi hadde flere situasjoner, våre rivaler også, så dette resultatet er rettferdig – gjentok Milosz Trojak.

En av gjestenes beste muligheter var Evgeniy Shikavka, som gikk inn i den nye sesongen med et økende problem med ineffektivitet på skuldrene. – Det var en god situasjon, men Szykiegios forsvar var på en bane, en veldig gjørmete bane. Han bommet sannsynligvis på beinskytingen. Vi tror på ham, vi vet at han er en veldig god spiller, han viste det under den runden. Vi tror han vil låse opp og hjelpe som Dalmau gjorde.»

Kapteinen til Kielce nær Kałuża kom tilbake til aksjon etter to ukers fravær fra banen. – Jeg kunne ha spilt med Zagłębie, men etter å ha konsultert Kamil Kuzera bestemte vi oss for å ikke ta noen risiko. Skaden var ikke alvorlig, det var bare en belastning, men vi ville ikke gjøre det verre. Jeg er glad for å være tilbake og hjelpe med å ta poeng, sa han.

Stoppeklokken kunne regne med en verdig erstatning når den ikke var tilgjengelig. «Derfor måtte jeg komme tilbake så fort som mulig, for et lengre fravær kan bety enda lengre. Jeg er glad for at det finnes spillere som erstatter meg med verdighet, jeg eller Piotr (Malarczyk – red.anm.). Sesongen har 34 runder, så hver spiller vil være viktig – innrømmet han.

Nå venter de gule og røde, som hele ligaen, en ukes pause i spill på grunn av de kommende landslagskampene. Hvordan bør kronen bruke denne perioden? – Skader svikter oss ikke. Jeg håper dette vil være tiden for å slikke disse sårene og bringe oss enda nærmere, for vi vokser for hver kamp. Vi fortjener ikke hvor vi er. Vi spiller god fotball, jeg vil spille, ikke forsvare. Det var litt flaks i starten, men det kommer.

bilde av Mateusz Kaleta

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten som er tilgjengelig på CKsport.pl. Klikk på linken under og by på en symbolsk kaffe til redaksjonen vår.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *