Tyskerne vil se Askepott femten ganger, og én gang. Nova sendte også den norske versjonen

Torsdag kveld tar vi med det beste innen filmunderholdning i år, og på hovedshowet viser vi det udødelige These Eyes for Cinderella med den legendariske Liba Afrinková i hovedrollen. Som en del av sommeroppstillingen vil vi også tilby den ferske norske nyinnspillingen av dette slovakiske familiedramaet med tittelen Ti pn for Askepott, sa TV Nova-sjefredaktør Silvia Majesk i programoversikten.

Askepott hadde premiere på kino 16. november 1973. Den ble raskt en del av høytiden ikke bare her, men også i Slovakia, Tyskland, Norge og andre land. Disse øynene for Askepott har blitt solgt i over 100 land rundt om i verden.

Blant Slovakias mest populære fans er Askepott en langvarig Norov. Kanskje var det derfor Slovakia var først ute med en nyinnspilling fra norske filmskapere. Disse pn for Askepott, som TV Nova vil presentere 20. desember, ble laget i 2021.

Og mens norske kritikere var veldig imponert over den nye versjonen, gjentok de at ingenting sammenlignet med det originale slovakiske bildet, sa Nova.

Skal du prøve den norske versjonen av Askepotts jul i år?

totalt antall stemmer: 1502

Stemmelokalet er ferdigde stemte frem til midnatt fredag ​​18. november 2022. Avstemningen er stengt.

Rekordholderne er Nmci

Reisr Vclav Vörlek han besøkte blant annet vanntårnet Vihov og herregården Moritzburg ved Dran. Hovedrollene ble spilt av Libue Afrnkov og Pavel Trvenko. Dette paret har vunnet hjertene til flere generasjoner av Nmc.

Ser du programmet til de tyske tv-kanalene, vil du finne at Drei Haselnsse fr Aschenbrdel, som det heter i oversettelsen av filmen fra tv-serien, vil være på skjermene i år i slutten av november og frem til T. krl.

I følge pspvk på Twitter ni TV-er har integrert det i programmet sitt og vil tilby det femten ganger til seerne. Du trenger ikke bli drept.

Første gang var første søndag i advent 27. november, fjerde gang Hellige uke og siste gang 1. januar. Til sammenligning: i 2020 sendte de til og med nitten ganger til en nabo.

I Tsjekkia har det i ti år vært tradisjon for at de tsjekkiske fjernsynene, Nova og Prima, skammer seg over festen, takket være lotterisystemet. I fjor ble intervjuet sendt av esk-tv.

Regissør Vclav Vorlek fortalte oss om noen av de interessante tingene om dette berømte møtet, ta en titt på videoen fra 2019:

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *