Tyskland er NATOs hovedstyrke, men med den mest moderne teknologien

Tyskland tok kommandoen over NATOs bakketropper med svært hurtig reaksjon fra 1. januar.

I løpet av de neste tolv månedene vil jeg være ansvarlig for å sikre at hvis et land er truet eller i krise, kan Alliansen sende 11 500 soldater og tungt utstyr til byen nesten umiddelbart og forsvare territoriet inntil, ikke varsleren, av NATO Rapid Reaction Force (NRF) enheter og først og fremst følgende ord.

Gitt at Russland truer fred og sikkerhet i Europa med sin nådeløse invasjon av Ukraina, er det ingen tvil om at NATO er fast bestemt på å beskytte og forsvare hver tomme av alliert territorium. VJTF er NATOs spydspiss og et nøkkelelement i kollektivt forsvar, sa NATOs talskvinne Oana Lungescu.

I tillegg til de åtte tusen medlemmene av Bundeswehr, vil tropper i år bli sendt til disse overlegne styrkene fra åtte andre land: Belgia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Nederland, Norge, Slovenia og Republikken Tsjekkia, som sendte 340 tropper. . (soldater, speidere og militærpoliti).

Bundeswehr satte inn sin 37. panserbrigade (Panzergrenadierbrigade 37) bevæpnet med Leopard 2-stridsvogner og supplert med artilleri, logistikk, transportevner og pansrede infanterikjøretøyer for styrkene. Og først med dem hadde Berlin en tsn før han overtok svettekommandoen.

For toppen av isfjellet ønsket kommandoen å slippe sin mest moderne Puma panserhund, som skulle være en av bærebjelkene i hæren. Jene bhem cvinch steleb på slutten av året alle de 18 pansrede personellskipene hadde tekniske problemer og en kabel ble kuttet i et av kjøretøyene.

Som svar suspenderte forsvarsminister Christine Lambrechtov kjøpet av disse maskinene, og Bundeswehr foretrakk å bruke de gamle Marder-pansrede kjøretøyene for de høyeste NATO-styrkene.

Vi dekket kampkjøretøyene til Marder-enheten under forberedelsene, noe som viste seg å være klokt, sa Lambrechtov, og la til at feilen på de nye Puma panserkjøretøyene er en kjent feil, og hvis deres stabile drift ikke er bevist, kan hæren ikke bruke dem. Soldatene våre må stole på at våpensystemene vil forbli robuste og stabile selv i kamp, ​​sa hun.

Den tyske hærens generalinspektør Eberhard Zorn sa at hæren jobbet med produsenten for å få rustningen tilbake i bruk raskt.

På slutten av denne uken annonserte produsenten PSM, det vil si den kombinerte virksomheten til Krauss-Maffei Wegmann og Rheinmetall Landsysteme, at 17 av 18 pansrede kjøretøyer nå er i drift. Alle koder var trivielle ifølge produsenten. En kompleks reparasjon var bare nødvendig for ett av de funksjonshemmede kjøretøyene.

General Ruprecht von Butler, sjef for den tyske 10. panserdivisjon, skrev først til inspektørene kort tid etter hendelsen, der det iht. Anmeld Der Spiegel operatøren annonserte tilgjengeligheten av kjøretøy for lotteriet. Dessverre må jeg komme hardt ut sånn. Det kan ikke sammenlignes med den vanlige påliteligheten til tyske bakkekjøretøyer, siterte generalistmagasinet.

Ifølge bladet var de mest presserende sakene knyttet til elektronikk, og så var det også funksjonaliteten til steel v. Ifølge generalens brev er disse problemene kjent, men han kalte frekvensen overraskende. Når det gjelder de massive sammenbruddene, sa han at det ikke kunne forventes, ettersom maskinene kun ble utplassert på veien i Nord-Tyskland, hvor de ikke var utsatt for unødige vanskeligheter.

Bundeswehr har i dag totalt 350 Puma-kjøretøyer, som regnes som blant de mest moderne i verden, og produsenten har også brukt dem for de væpnede styrkene i Tsjekkia. Bare 42 maskiner i Bundeswehrs arsenal, inkludert åtte ødelagte under øvelser, kan modifiseres og utstyres fra grunnversjonen for å oppfylle kravene til utplassering i VJTF.

Very High Readiness Joint Task Force (VJTF) ble opprettet etter den ulovlige annekteringen av Krim av Russland i 2014. Det er den raskest utplasserende kjernen i FNs hurtigreaksjonsstyrke, NATO. Alliansen aktiverte dem for første gang i fjor 25. november etter den russiske invasjonen av Ukraina og sendte noen elementer, for eksempel til Romania.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *