Ukens lag i Premier League – Odegaard, Alexander-Arnold, Toney

Sports Mole velger sitt første Premier League-lag for uken for 2023, inkludert Martin Odegaard, Trent Alexander-Arnold og Ivan Toney.

Nyttår, til og med Premier League. Alle de 20 lagene har begrenset midnattsfeiringen for å forberede seg til de siste kampene i 2022, eller i noen tilfeller for å ha æren av å starte det som lover å bli et spektakulært 2023.

Arsenal gikk inn i det nye året med syv poeng foran på toppen av tabellen etter en nervøs 4-2-seier mot Brighton og Hove Albionutvide ledelsen over Manchester City etter at mesterne ikke klarte å trekke 1-1 med Everton.

Newcastle United forbli på pallen til tross for den målløse trekningen av Leeds Unitedsamtidig som Manchester United brøt inn blant de fire beste etter en 1-0 seier over Wanderers of Wolverhampton.

Tottenham Hotspur klarte ikke å flytte de røde djevlene inn i Champions League-plassene etter å ha tapt 2-0 kl AstonVillasamtidig som liverpool klarte ikke å score mot Leicester by men kom likevel unna med en 2-1-triumf.

chelsea avsluttet kampuken med uavgjort 1-1 mot en nedrykkstrussel Nottingham Forestmen Fulham true med en europeisk siktelse etter å ha forlatt ham sent for å se Southampton 2-1.

Et annet sted, krystallpalass vant 2-0 borte Bournemouthsamtidig som Brentfordkort tur gjennom hovedstaden til West Ham United endte med 2-0 seier.

Akkurat her, sports føflekk velger sitt første Premier League-lag for uken for 2023.


FORSVAR

© Reuters

For andre kampuke på rad, Leeds Uniteds nummer én Illan Meslier fungerer som ukens siste forsvarslinje, med god grunn også. Mens Newcastle huffet og pustet, holdt franskmannen Det hvite hus oppreist med fem redninger og fem høye krav under brennhete forhold.

Meslier vant det meste av applausen, men innsatsen til Liam Cooper har heller ikke gått upåaktet hen, og 31-åringen er på vei mot en plass i backlinjen etter å ha vunnet tre av sine fire luftdueller, samt fire taklinger og tre interceptions i en trygg prestasjon.

Som tilfellet var med Leeds, falt Brentford også mot West Ham, men Ethan Pinnock var her, der og overalt for å slå ballen – gjorde 14 klareringer og skapte også to sjanser for lagkameratene i en hardt kjempet triumf.

Siden han dukket opp på Anfield-scenen, Trent Alexandre-ArnoldAngrepsegenskapene hans veide ofte mer enn skarpsindigheten hans bak, men det var omvendt mot Leicester. Selv om han ikke klarte å vise sine beste egenskaper i den siste tredjedelen, kansellerte engelskmannen Harvey Barnes gjennom hele kampen, og gjorde fire taklinger og fire interceptions for å stille noen defensive tvilere.

I motsetning til Nottingham Forest Serge Aurier hadde ønsket innvirkning i straffefeltet for å hjelpe Forest med å tjene en fortjent uavgjort mot Chelsea. Ivorianerens smarte nedtak og volley – kampukens siste mål – ga Tricky Trees et hardt tilkjempet poeng på City Ground og ga bryterne en solid base å bygge videre på resten av kampen.


MIDTFIELDER

Martin Odegaard feirer Arsenals mål 31. desember 2022© Reuters

Douglas LouisArsenals foreslåtte sommerflytting til Arsenal kan ha mislyktes, men Gooners gledet seg fortsatt over brasilianerens eksemplariske prestasjon mot Tottenham Hotspur. Luiz sitt langskudd utløste Villas første mål etter Hugo Lloris snudde innsatsen, og 24-åringen avsluttet deretter rolig John McGinndelikat pasning chippet inn en fortjent suksess for Lions.

Etter å ha tatt Premier League med storm siden han kom fra Sporting Lisboa, Joao Palhinha er europeisk fotball verdig, og slik situasjonen er nå, kan den portugisiske midtbanespilleren potensielt føre Cottagers til kontinental konkurranse. I tillegg til å gi en dominerende tilstedeværelse med seks taklinger og tre avskjæringer, frarøvet Palhinhas sene heading Southampton et uvurderlig poeng på Craven Cottage og drev Fulhams bud inn blant de syv beste.

Begeistring var også til stede for en annen klubb i hovedstaden på nyttårsaften, mye takket være Arsenal-kapteinens eleganse og teft. Martin Odegaard. Den norske landskampens halvvolley i bakken etterlot Brightons nummer Robert Sanchez rotfestet – hans syvende mål for sesongen – men hans Kevin De Bruyne-esque lang pass for Gabriel MartinelliMålet sementerte bare ryktet hans som en av de beste playmakerne i divisjonen.


STØTENDE

Evertons Demarai Gray feirer sitt første mål 31. desember 2022© Reuters

Enten det er et hjørne på bakre stolpe eller en smart utformet rutine, Michael Olise hadde alt i skapet for Palace mot Bournemouth. Den tidligere lesestjernens første levering var på pengene for Jordan Ayew for å score lagets første kamp, ​​og han snudde saken like etter, og krevde sin andre assist for Eberechi Eze etter en godt tatt corner.

Negler ble bitt rundt Brentford mens fansen ventet spent på omfanget av Ivan Toney, men spissen var på sitt kliniske beste før han ble tatt på båre mot West Ham. Etter å ha reagert raskest for å score lagets første mål, produserte England-spissen en godt utført ball over toppen for å sette seg opp. Josh Dasilvaog Bees-fansen har mottatt den uventede gode nyheten om at Toney kan være tilgjengelig for deres forestående oppgjør med Liverpool.

En inkludering i Ukens Man City Team betyr vanligvis en vanlig arena for Erling Braut Haaland, men ikke denne gangen. Nordmannen scoret sitt 21. Premier League mot Everton, men et tordenslag fra Demarai Grey så Everton forlate med et poeng, og noen har allerede hyllet engelskmannens streik som sesongens fremtidige mål.


PL TOTW GW17

Sports Mole Premier League Ukens lag (4-3-3): Messier; Alexandre-Arnold, Cooper, Pinnock, Aurier; Luiz, Palhinha, Odegaard; Olise, Toney, Gray


ID:503230:1false2false3false:QQ::fra datamaskindatabase:LenBod:collect12684:

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *