«Ulubele» inviterer til åpen dag

Representanter for «Ulubele» inviterer innbyggere i omkringliggende fylker og interesserte til å lære mer om krisesenterets arbeid på lørdager fra 12.00 til 14.00.

I løpet av den åpne dagen vil det være mulig å bli kjent med beboerne i tilfluktsrommet, å oppdage hvordan hverdagen til tilfluktsstedet ser ut og å se dets territorium. Du kan også bli kjent med nyhetene om dyrehagens varebutikk «Ulubele», finne ut hva som er mulighetene og utsiktene for frivillig arbeid på krisesenteret, samt lære om arbeidet til «Ulubele» med «Borgerfondets aktiva» «.

Samtidig vil det under åpen dag vies spesiell oppmerksomhet til «Ulubele» hunder og katter, som allerede har fylt åtte år. For å fremme adopsjon av eldre dyr, implementerer «Ulubele» Senior-programmet, der hvert adopterte dyr tildeles en Gold policy – helsehjelp til livets slutt til frisk fra «Ulubele».

«For øyeblikket er vi glade for å kunngjøre at seniorprogrammet har bevist sin betydning og innflytelse for å fremme senioradopsjon. Vi er glade for å introdusere et nytt prosjekt – «Sofi seniorprogrammet» med samarbeidspartner og venn av Ulubele, «Sofi» Charitable Foundation» på lørdag,» sa Ilze Johnson, leder for «Ulubele».

Også representanter for «Ulubele» minner om at for å forberede vinteren i krisesenteret, foregår veldedighetskampanjen «Varme poter i Ulubele» aktivt.

Aktiviteten «Open Door Days in Ulubele» er økonomisk støttet av Island, Liechtenstein og Norge gjennom Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og det norske tilskuddsprogrammet «Active Citizens Fund». Tilskuddsbeløpet fra EØS og Norge er 104 998,52 EUR.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *