Urteste kunne motta PARP-midler for Panuri-prosjektet; dette vil tillate oss å fortsette å jobbe i Multi-Cancer

Selskapet annonserte at det var kvalifisert for medfinansiering fra det polske forretningsutviklingsbyrået for prosjektet knyttet til Panuri-utviklingen.

Den totale nettoverdien av prosjektet er PLN 68,1 millioner og den anbefalte finansieringsverdien angitt på PARP-listen er PLN 38,25 millioner.

Det planlagte resultatet av prosjektet vil være en diagnostisk test for å oppdage kreft i bukspyttkjertelen, verifisert i kliniske studier. Som en del av internasjonaliseringsmodulen vil selskapet kunne sende inn ni patentsøknader under Patent Cooperation Treaty (PCT) for Multi-Cancer-prosjektet.

«Tilskuddet som tildeles er veldig viktig for oss med tanke på den dynamiske utviklingen av Urteste. For det første gir det oss økonomisk trygghet for kliniske utprøvinger i vårt prioriterte prosjekt Panuri. Vi forbereder intensivt oppstarten av dem. Vi har sendt inn en formell forhåndsforespørsel til FDA om en mening om den planlagte veien for produktutvikling og registrering i USA. Vi støttes i forhandlinger med FDA av det internasjonale selskapet IQVIA. Å starte kliniske studier er også viktig for oss fra perspektiv på kommersialiseringsprosessen av teknologien vår. Vi vet at potensielle partnere er svært interessert i prosjekter i klinisk fase. Tilskuddet vil også tillate oss å fortsette arbeidet med vårt andre prosjekt Multi-Cancer. Vi har muligheten til å sende inn dyre patentsøknader i PCT-modus for våre tester,” sa Grzegorz Stefański, president i selskapet, sitert i pressemeldingen.

I mai tildelte Urteste 269 389 aksjer i det fullførte offentlige tilbudet av aksjer i serie E. Den totale verdien av tilbudet oversteg PLN 29,6 millioner brutto. Som en del av det offentlige tilbudet tilbød Urteste opptil 395 286 E-aksjer.

På det tidspunktet sa selskapet at midlene som ble samlet inn ville bli allokert til Panuri-prosjektet, og på grunn av at mengden innsamlede midler var lavere enn forventet, ble noe av arbeidet med Multi Cancer-prosjektet bremset.

Urteste spesialiserer seg på å lage teknologier som gjør det mulig å oppdage kreft fra urinprøver på de tidligste stadier av utviklingen. (PAP Affairs)

gjøre/ana/

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *