US Open – Ruud: »Haaland? Den største stjernen i Norge»

Faraj Benlahoucine, Media365, publisert lørdag 10. september 2022 kl. 16:32

På tampen av Grand Slam-finalen i US Open, returnerte Casper Ruud til sin spesielle stjernestatus i Norge. I skyggen av en viss Erling Haaland.

Casper Ruud skal spille sin andre finale i en Grand Slam-turnering i US Open natt til søndag etter at Roland-Garros tapte mot Rafael Nadal. I tillegg til å ha muligheten til å løfte karrierens første store trofe, kunne nordmannen slå to fluer i en smekk fordi tronen som nummer én i verden skal loves vinneren av duellen hans mellom ham og spanjolen. Alcaraz. Til tross for sin glitrende form og økende popularitet, blir han fortsatt overskygget i hjemlandet av superstjernen Erling Haaland.

«En utrolig sesong så langt. Og vi håper alle at han vil fortsette å score. Det er en fryd å se ham score mål etter mål,» sa Casper Ruud til pressen i forkant av finalen før han fremkaller den ikoniske statusen som Manchester City-fotballspilleren representerer. «Han er åpenbart den største stjernen vi har i Norge akkurat nå og det kommer han nok til å fortsette å være i mange år fremover.» ønsket han og beundret sin landsmann. Vanskelig å konkurrere med en planetstjerne på den runde ballen.

«Sett norsk tennis på kartet»

Nedrykket til bakgrunnen på den nasjonale scenen vet tennisspilleren at han ikke er noen match for det. Så absolutt i mindre grad er han likevel klar over at han representerer et nasjonalt symbol gjennom sine forestillinger. «Uansett hvor jeg går representerer jeg Norge (…) fordi det norske flagget er alltid bak eller foran navnet mitt. Så jeg vil representere Norge på en god måte og sette norsk tennis litt mer på kartet enn det har vært tidligere år. Jeg håper jeg kan representere Norge og det norske folk på en god måte når jeg reiser og spiller.» et bedre utstillingsvindu.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *