Utstilling – Rafa Nadal avsluttet sin vanvittige turné med stil i Mexico City… #Nadal #RafaNadal #Ruud #Mexico City #tennis

Borte kl Málaga med teamet tilSpania for de siste stadiene av Davis Cup, Rafael Nadal forble likevel nær domstolene og konkurransen. Fullførte knapt 2022-sesongen etter hans siste kamp ATP-finaler (seier mot den fremtidige finalisten Casper Ruud), spilte spanjolen igjen. Som annonsert av Danny Miche, Nadal signert med Fenix-underholdning, det ledende underholdningsselskapet i Latin-Amerika. Mallorcaneren hadde en flott tur: Argentina, Brasil, Ecuador, Colombia deretter Mexico. Etter å ha dratt Bogotá onsdag avsluttet han sin rundtur i Sør-Amerika kl Mexico City torsdag kveld.

Rafael Nadal og Casper Ruud hadde det gøy i Mexico!

FOR DEG, HVA VAR DEN MEST BETYDELIGE HENDELSEN I ÅR?

Rafa avsluttet i Mexico med seier over Ruud og en flott fest!

Siste etappe av denne turen var derfor kl Mexico City. Oksen fra Manacor ble ønsket velkommen der som en konge. Det utviklet seg torsdag kveld klokken 07.25 lokal tid, eller klokken 02.25 fransk tid. For å avslutte med stil, vant Rafa 7-6(7), 6-4 mot Casper Ruud foran 30 000 mennesker. noter det jack sokk og Leylah Fernandez kom for å spille mixed double og tapte mot Renata Zarazua og santiago gonzalez. Fra nå av, Nadal vil komme tilbake til Mallorca å forberede seg på«Australia. Han vil sannsynligvis trenge noen dager for å fordøye etterslepet og trøttheten til denne intense turneen, men som har hatt fordelen av å gi ham noen kamper i beina.

Nest siste etappe, en suksess for Nadal i Bogota

Rafael Nadal fortsatte sin ferd tirsdag kl Bogotá. I en elektrisk atmosfære, Rafa nok en gang dominert Casper Ruud 7-5, 6-4. De to mennene sørget for showet og var ikke de eneste. For anledningen lokalene Juan Sebastian Cabal, Robert Farah og Camila Osorio også spilt.

Etter fotball på flyplassen i Brasil slo Ruud til slutt Nadal i Ecuador

HAR Buenos AiresRafa overgikk nordmannen 7-6, 6-2 før han vant doublene med Gabriela Sabatini 6-4 mot Ruud og Gisela Dulko. Han dro deretter til Chile for å dominere fredag Alejandro Tabilo deretter til Belo Horizontehvor mallorcaneren unnet seg litt fotball på flyplassen klokken 02.00 HAS Belo Horizonteetter en ny seier av Nadal, Rafa og Casper Ruud dro til flyplassen for å fortsette omvisningen Quito. Mens de ventet på flyet deres klokken 02.00, improviserte de to mennene og teamet deres litt fotball på flyplassen. «Forhåndsinnsjekking på Belo Horizonte flyplass. Fotball-VM-stemning. Takk Brasil for alt!«skrev mallorcaneren videre instagram. En fin sekvens. Spesielt i Ecuador, Ruud klarte å vinne 6-4, 6-4 for til slutt å få ned Rafa.

Galskapen rundt Rafa Nadal i Chile!

HAR santiago, det var bare galskap. Enten på gaten eller på stadion, supporterne var gale og ville bare ha én ting: en selfie med den spanske legenden. Problem, situasjonen virket noen ganger ute av kontroll av myndighetene. Ved utgangen av retten, Nadal virket til og med bekymret og irritert over ledelsen av arrangementet og holdningen til noen undertrykkende fans. Likevel endte bra, og spanjolen kunne se at populariteten hans var enorm i denne regionen av verden. På kortsiden, den Bull of Manacor dominerte tabilo, 7-6(6), 6-3. Deretter vant han et sett med rullestoltennisspilleren, Gustavo Fernandezmot Tabilo og Martin de la Puente.


«Jeg vil aldri glemme kampene mine mot Fernando Gonzalez»

«Jeg er veldig glad for å komme tilbake til et land som alltid har gitt meg så mye kjærlighet»sa Rafa da han kom til Chile. «Jeg har veldig gode minner fra å være her i 2013, og jeg vil aldri glemme kampene mine mot Fernando Gonzalez. Den viktigste kampen i karrieren min mot en chilener var Beijing-semifinalen i 2008 mot ham. Jeg kjenner Nico Massu også, vi hadde noen flotte stunder sammen. Det er flott å se flere søramerikanske spillere på banen de siste årene, og jeg tror både Garin og Tabilo har en spennende bane. De er fortsatt unge, og jeg håper å se dem på banen i mange år for å komme.»

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *