Utstilling – Rafael Nadal og Casper Ruud har nå ankommet Bogota #Nadal #RafaNadal #Ruud #Casper #tennis #atp

Borte kl Málaga med teamet tilSpania for de siste stadiene av Davis Cup, Rafael Nadal forble likevel nær domstolene og konkurransen. Fullførte knapt 2022-sesongen etter hans siste kamp ATP-finaler (seier mot den fremtidige finalisten Casper Ruud), spilte spanjolen igjen. I følge opplysninger fra Danny Miche, Nadal signert med Fenix-underholdning, det ledende underholdningsselskapet i Latin-Amerika. Mallorcaneren har derfor startet en flott tur: Argentina, Brasil, Ecuador, Colombia deretter Mexico. Han er nå kl Bogotá før du drar til Mexico City og avslutte denne vanvittige turen. Denne tirsdagskvelden spiller de to mennene derfor inn Colombia.

Nadal, «glad» for at Djokovic kan spille i Australia

Etter fotball på flyplassen i Brasil slo Ruud til slutt Nadal i Ecuador, neste steg: Bogota

HAR Buenos AiresRafa overgikk nordmannen 7-6, 6-2 før han vant doublene med Gabriela Sabatini 6-4 mot Ruud og Gisela Dulko. Han dro deretter til Chile for å dominere fredag Alejandro Tabilo deretter til Belo Horizontehvor mallorcaneren unnet seg litt fotball på flyplassen klokken 02.00 HAS Belo Horizonteetter en ny seier av Nadal, Rafa og Casper Ruud dro til flyplassen for å fortsette omvisningen Quito. Mens de ventet på flyet deres klokken 02.00, improviserte de to mennene og teamet deres litt fotball på flyplassen. «Forhåndsinnsjekking på Belo Horizonte flyplass. Fotball-VM-stemning. Takk Brasil for alt!«skrev mallorcaneren videre instagram. En fin sekvens. Spesielt i Ecuador, Ruud klarte å vinne 6-4, 6-4 for til slutt å få ned Rafa. Bis repetita i Bogota, hvor de to mennene ankom?

Galskapen rundt Rafa Nadal i Chile!

HAR santiago, det var bare galskap. Enten på gaten eller på stadion, supporterne var gale og ville bare ha én ting: en selfie med den spanske legenden. Problem, situasjonen virket noen ganger ute av kontroll av myndighetene. Ved utgangen av retten, Nadal virket til og med bekymret og irritert over ledelsen av arrangementet og holdningen til noen undertrykkende fans. Likevel endte bra, og spanjolen kunne se at populariteten hans var enorm i denne regionen av verden. På kortsiden, den Bull of Manacor dominerte tabilo, 7-6(6), 6-3. Deretter vant han et sett med rullestoltennisspilleren, Gustavo Fernandezmot Tabilo og Martin de la Puente.


«Jeg vil aldri glemme kampene mine mot Fernando Gonzalez»

«Jeg er veldig glad for å komme tilbake til et land som alltid har gitt meg så mye kjærlighet»sa Rafa da han kom til Chile. «Jeg har veldig gode minner fra å være her i 2013, og jeg vil aldri glemme kampene mine mot Fernando Gonzalez. Den viktigste kampen i karrieren min mot en chilener var Beijing-semifinalen i 2008 mot ham. Jeg kjenner Nico Massu også, vi hadde noen flotte stunder sammen. Det er flott å se flere søramerikanske spillere på banen de siste årene, og jeg tror både Garin og Tabilo har en spennende bane. De er fortsatt unge, og jeg håper å se dem på banen i mange år for å komme.»

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *