Utstilling – Rafael Nadal slo Casper Ruud igjen i Buenos Aires #rafanadal #nadal #golf #majorca #rafa #tennis

Borte kl Málaga med det spanske laget for sluttfasen av Davis Cup, Rafael Nadal kom imidlertid tilbake til konkurranse forrige helg siden han hadde deltatt i en amatørgolfkonkurranse hjemme i Mallorca 2022-sesongen hans ble avsluttet etter hans siste kamp i ATP-finaler (seier mot den fremtidige finalisten Casper Ruud). «Det er på tide å reise hjem noen dager» sa han på konferansen etter kampen«da skal jeg på en rundtur i Latin-Amerika, noen kamper. Selv om det er oppvisningskamper så hjelper det å komme i form. Så skal jeg hjem og jobbe med en god forberedelse til starten av neste sesong. « Ingen tid til å puste. Rafa spilte derfor torsdag kveld kl Buenos Aires.

Nadal, «glad» for at Djokovic kan spille i Australia

I følge informasjon fra Danny Miche, Nadal signert med Fenix-underholdning, det ledende underholdningsselskapet i Latin-Amerika. Han fløy med Casper Ruud å spille i Argentina, Brasil, Ecuador, Mexico og Colombia. I Buenos Aires overgikk Rafa nordmannen 7-6, 6-2 før han vant doublene med Gabriela Sabatini 6-4 mot Ruud og Gisela Dulko.

«Jeg er klar for mitt neste liv utenom tennis»

Før han spilte dobbel med Gabriela Sabatini i Argentina, svarte Rafa på mange spørsmål på en pressekonferanse. Spesielt nevnte han en mulig pensjonisttilværelse. Ingen nyheter foreløpig. «Jeg er en ganske realistisk person, tiden vil komme når den må komme, jeg er klar for mitt neste liv utenom tennis, jeg tror ikke det vil være et problem, utover prosessen med å tilpasse meg alle endringer og assimilere ting. Jeg har mange viktige ting i livet mitt som gjør meg glad utover tennis. Tennis har bare vært en viktig del av livet mitt, men det er andre som er like viktige, om ikke mer. Det gjør jeg ikke tror min slutt er i nær fremtid, ikke i det hele tatt.».

Papa Rafa: «Jeg er mer sliten, du sover litt mindre, du har en ny bekymring i livet ditt»

ung pappa, Nadal snakket om sin nye rolle og tilpasning. «Alle endringer i livet tar tid å assimilere og tilpasse seg, dette skjedde med meg for seks uker siden da jeg først ble far. Jeg er mer sliten, du sover litt mindre, du har en ny bekymring i livet ditt som er ulikt noe jeg har opplevd før. Jeg er verken mer eller mindre enn en annen far, jeg ser for meg at alle vil leve det med de største følelser og spenning, med stor lykke og prøve å få mest mulig ut av øyeblikkene jeg kan tilbringe med ham.».

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *