Vi må vente på kuppet Olimpia Grudziądz – Gedania Gdańsk. 19. november hindret et tykt snølag kampen

Gedania 1922 Gdańsk og KP Starogard Gdański spilte ikke årets siste kamper lørdag 19. november 2022. Kraftig snøfall hindret begge. Av denne grunn ble det ingen interessant kamp i Grudziądz om førsteplassen på tabellen. Det var her gedanistene skulle opptre.

Olimpia Grudziadz – Gedania 1922 Gdansk – 19.11.2022

Plutselig avkjøling og snøfall torpederte kampene i den andre gruppen i den tredje ligaen. For det første var det ikke mulig å spille en interessant kamp i Grudziądz, hvor Olimpia skulle møte Gedania Gdańsk lørdag 19. november 2022. Møtet mellom første- og andrelaget i trekningen måtte avlyses på grunn av dårlig grunntilstand.

Olimpia Grudziądz prøvde å redde seg selv ved å be fansen om hjelp. Klubben har varslet at den vil overlate de som dukker opp på banen med eget snøryddingsutstyr og hjelpe til med å rydde spillebanen gratis. Dessverre førte ikke selv en slik uvanlig handling til skikkelig gresspreparering.

På grunn av banens dårlige tilstand ble det heller ingen kamp i Starogard Gdański, hvor fotballklubben skulle møte Jarota Jarocin.

Fansen til våre to klubber må derfor vente på avgjørelsene i ligakomiteen om de nye kampdatoene.

Tre andre lag i tredje ligaen i Pommern har allerede fullført konkurransen i 2022. Cartusia Kartuzy slo uventet Świt Szczecin 1:0 og scoret et trepoengsmål i det 78. minutt. Przemyslaw Zukowski. Bałtyk Gdynia tapte 0:2 hjemme mot Pogoń Nowe Skalmierzyce, og Stolem Gniewino tapte 0:4 borte mot Polonia Środa Wielkopolska.

Gjenopptakelsen av sesongen 2022/2023 i tredjedivisjon må skje i begynnelsen av mars.

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

Partners reklamemateriell

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *