«Vi ønsket å starte sesongen sterkt og umiddelbart vise et høyt nivå» – CKsport.pl

De polske mesterne behandlet gjestende side Chrobry Głogów uten nåde i den første Superleague Orlen. De 60 minuttene av onsdagens kamp endte med en scoring på 44:24 i favør av håndballspillerne Talant Dujshebaev. – Vi er glade for å ha vunnet en flott kamp – kommenterer Krzysztof Lijewski, den andre treneren til det gul-hvit-blå laget.

Talants nestleder Dujshebaev understreker at gleden over en overbevisende seier er desto større siden det frem til pause ikke var noen indikasjoner på at Kielce endelig skulle ta en ledelse på 20 mål over sine rivaler. Etter de første 30 minuttene var klokken 19.14. – I første omgang manglet vi konsentrasjon og disiplin. Starten på kampen var veldig bra for oss, men så gikk konsentrasjonen ned og det ble noen enkle feil på rad. Rivalene tok igjen noen tap, stillingen utlignet.

– I andre omgang, når vi ser på vårt forsvarsspill, var det hjerteskjærende. Det var også hyggelig at guttene fortsatt løp fremover, selv om kampen var ganske så avgjort. Derfor har vi en forskjell på opptil tjue mål – legger Lijewski til.

– Vi er veldig glade, for vi ønsket å starte sesongen sterkt og vise et høyt nivå fra start – understreker Alex Dujszebajew, kaptein for hovedstaden i voivodskapet Saint-Croix. – Etter dagens kamp var forsvaret absolutt positivt, for samarbeidet med keeper var hyggelig. Og når du forsvarer deg godt, har du også mange muligheter til å gå mot angrep. Spillet vårt var litt av en hit på slutten av første omgang, men bortsett fra det viste vi et bra nivå. Vi er et ungt lag som vil løpe mye, og vi vil dra nytte av det – oppsummerer han.

Det neste oppgjøret mellom Kielce-spillerne finner sted søndag 3. september. Som en del av Orlen Superleague vil spillere fra Dujszebajew spille i Gdańsk med lokale Energa Wybrzeże. Begynnelsen av den første trefningen i september kl. 15:00.

bilde. Anna Benicewicz-Miazga

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten som er tilgjengelig på CKsport.pl. Klikk på linken under og by på en symbolsk kaffe til redaksjonen vår.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *