Vil prinsesse Märtha Louise av Norge miste sin kongelige tittel?

Det er et «vanskelig tema» for prinsen å diskutere haakon av Norge. Under en utflukt ble tronfølgeren spurt om pågående diskusjoner angående søsterens status. Faktisk Prinsesse Martha Louise kunne tape hans kongelige tittelhuske Mennesker. 51 år gammel forlovet hun seg med sjamanen i juni i fjor Durek Verrett, en «åndelig guide og healer» fra Los Angeles. Blant fansen hans? Gwyneth Paltrow, Nina Dobrev eller skuespilleren James Van Der Beek.

«Kulturkollisjon»

Kronprinsens hjerte svinger derfor. «På den ene siden ble jeg kjent med Durek Verrett, og jeg vil gjerne at han skal føle seg velkommen i familien, begynner han. Men jeg føler også ansvar for en institusjon. » Den suverene 49-åringen veier hvert ord i denne debatten. «Vi må diskutere dette sammen for å finne en løsning, og det er det vi gjør for tiden», begrunner han seg selv. Men kongens sønn Harald V og dronningen sonia advarer om at «det vil ta litt lengre tid». Faren hennes på sin side fremkaller en «kulturkollisjon» med datterens nye forlovede. Men han lover å «snakke med henne» og «anstrenge seg for å bli kjent med hverandre». »

Instagram fornøyd

Dette innholdet kan også sees på nettstedet det stammer fra fra.

I 2002 ble den amerikanske utgaven av Vanity Fair allerede avslørt at prinsesse Märtha Louise ga fra seg tittelen «kongelig majestet» for å kunne fortsette sin karriere i underholdningsindustrien. Siden 2019 har hun sagt ja til å ikke lenger bruke prinsessetittelen sin i profesjonell sammenheng. Vil hun derfor i dag helt forlate sin kongelige tittel? Avgjørelsen bør tas snart.

Denne nyheten kommer knapt en måned etter dronningen margrethe fra Danmark bestemte seg for å trekke tilbake titlene som kongelige høyheter fra fire av hans barnebarn. Også i Sverige har King Carl XVI Gustav kunngjorde i 2019 at barna til datteren Princess Magdalene og hans sønn, prinsen Carl-Philip vil ikke lenger anses som offisielle medlemmer av kongefamilien.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *