VM i 2022. «Vel, jeg tar den.» Dariusz Szpakowski mottok en pris av Ronaldo for å ha dekket tolv verdenscuper

VM 2022. Dariusz Szpakowski blir behandlet i miljøet slik det sømmer seg en legende. I dag i Qatar mottok han en pris for å dekke opptil tolv verdenscupturneringer. Ronaldo fra Brasil ga ham en kopi av trofeet.

Hedersseremonien for journalister og fotojournalister ble arrangert av International Union of Sports Journalists i samarbeid med FIFA. Det ble delt ut priser til alle som har vunnet minst åtte arrangementer i sine karriereprestasjoner. Selv om han hadde dekket verdenscupen siden 1978, var ikke Szpakowski rekordholder i denne gruppen. Han ble slått av argentineren Enrique Macaya – vitne til ikke mindre enn sytten turneringer.

– Det er en uforglemmelig dag. Jeg skulle ønske at morgendagen ble en enda viktigere dag for polakkene, det vil si vår avgang fra gruppen. Jeg ønsker det til alle polakker, så videre. Jeg har et så lite pokal, men jeg ønsker vårt stort! Fantasi? Du kan alltid drømme og du må tro på det – sa Szpakowski sitert av TVP Sport. Prisen ble gitt til ham av Ronaldo, verdensmesteren i 2002. – Jeg fortalte ham at jeg kommenterte målene hans i 2002. Han nikket.

Allerede før han dro til Qatar, bekreftet Szpakowski (71) at det ville bli hans siste turnering på en lang karriere. Så langt har han kommentert Brasils kamper mot Serbia og Spanias kamper mot Tyskland. Tilsynelatende ble han også valgt til å dekke TVP-finalen.

VM i 2022. De var de siste som beseiret Argentina. Hva gjør de i dag?

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

Partner reklamemateriell

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *