VW jukser! Denne delen er helt vanvittig – i ordets rette forstand

Går du umiddelbart på jobb på kontorstolen? VW ønsker å gjøre dette mulig nå. Det vil si nesten…

For et av de nye VW-prosjektene er åpenbart ikke ment å bli tatt på alvor. hvor er det?

VW: Det er utrolig hva kontorstolen kan

Det gjør arbeidet mye morsommere: Volkswagen Norge har nå presentert en kontorstol som leveres komplett med motor, lys, blink og horn. Delen skal kjøre i 20 km/t. Men det er ikke alt!

Du kan tilbakelegge til sammen tolv kilometer med den høyteknologiske kontorstolen – faktisk minner alt om en vanlig VW. Bortsett fra optikk. Med en pedal kan du «akselerere» eller bremse. Parkering er heller ikke lenger et problem med et ryggekamera. Du trenger heller ikke klare deg uten god musikk: De norske ingeniørene har til og med tenkt på et lydanlegg.

Hvis du vil gjøre gatene farlige i 20 km/t, kan du også gjøre det i mørket: det er også installert passende lys. Kontorstolsjåfører kan bruke et horn for å trekke oppmerksomhet til seg selv.

VW kontorstolen med motor har til og med oppvarmet sete

Hvis du ikke har lyst til å snike deg inn i det smale toget om vinteren, trenger du ikke engang fryse i stolen. Kontorstolen har oppvarmet sete! Men det blir enda galere: det er til og med en liten kiste!

VW Norge jobber med en gal kontorstol. Foto: Volkswagen Norge

Hvis det blir for tungt å bære filer til kontoret eller hvis bagasjen ikke lenger får plass i bagasjerommet, kan tilhengerfestet hjelpe deg. Den nødvendige sikkerheten er selvfølgelig også ivaretatt: Ikke glem å spenne fast før du drar.

Det er også et ryggekamera! En skjerm i armlenet gir deg oversikt over hele omgivelsene dine gjennom ytterligere 360-graders sensorer – og du kan umiddelbart se når sjefen din kommer rundt hjørnet.


Flere emner:


Men nå er den dårlige nyheten: VWs motoriserte kontorstol kommer sannsynligvis aldri på markedet: prosjektet er mer en fin gimmick. En utstilling. Den ville nok feilet så fort den ble godkjent… De VW-ansatte i Norge kan i alle fall ta den med på en prøvetur.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *