VW nyttekjøretøy: 35 000 kilometer i ID. Buzz over hele Europa – elektromobilitet (e-mobilitet), nyheter fra næringsliv, økonomi og industri (annet) | Nyheter | VISJON mobilitet

Volkswagen Commercial Vehicles har lansert en kampanje for å presentere den nye ID-en. Buzz, som sporer stadiene av en helelektrisk reise over Europa over 35 000 kilometer. Som en del av #BULLILOVEstories besøkte VWN kommunikasjonsmedarbeider Christian Schlueter 20 land i ID. buzz Fans besøkte i alderen 19 til over 80. De har hatt et bredt utvalg av eventyr med sine Bullis. Reaksjonene til Bulli-fansen er også spennende når de ser den nye ID-en. Opplev Buzz for første gang og kjør den selv. Mer enn 50 videoer og innlegg vil bli utgitt på produsentens sosiale nettverk, ble det annonsert.

Det hele starter med en kjærlighetshistorie i Sveits. Martin Duss lever og elsker Bulli-kulten med familien sin. Det hele startet for noen år siden med den første VW «Edi»-bussen, en T2 fra 1974. I dag er det ikke bare noen flere Bullis, kvinner og barn er også entusiastiske fans av kultbilen fra Hannover, ned til parets familie . gifteringer gravert med VW-logoen. VWN-kommunikatør Christian Schlueter, kjent for sin Bulli og campingsvakhet, hadde en maksime for turen om at e-Bulli skulle gå som en diesel.

«Hvis jeg gjør det, så bare som jeg ville gjort med alle andre Bulli. Uten noen spesiell planlegging og du sover i ID. Buzz,» sa Schlueter.

Serien viser også om det ble en suksess og hvordan det var å legge ut på en så lang reise med en helelektrisk VW-buss. En ny video er satt til å sendes hver fredag ​​frem til VW Bus Festival 2023, som skal finne sted 23-25 ​​juni på Hannover Messe. Videoene er supplert med innlegg med andre historier. Mer enn 6000 VW-campere er ventet på campingplassene rundt utstillingsområdet. Med mer enn 100 000 mennesker vil VWN feire VW Bulli i tre dager.

Besøk detaljer med ID. BuzzPro:

  • 35.216 kilometer tilbakelagt 104 dager på veien 87 netter i ID. Buzz ble værende
  • Buzz-identiteten hadde følgende tilleggsutstyr:
    • Kompressorkjøler (mellom førersetet og passasjersetet)
    • QUQUQ-boks (scrystal med sengekonstruksjon)
    • Ekstra tonede vinduer
  • Så langt har turen gått gjennom følgende land: Andorra, Belgia, Bulgaria, Danmark, Tyskland, Finland, Frankrike, Hellas, Storbritannia, Island, Italia, Lichtenstein, Luxembourg, Nederland, Norge, Østerrike, Romania, Sverige, Sveits, Spania, Tsjekkia, Ungarn og USA. (per 25. november 2022)
  • Turen fortsetter kontinuerlig. Noen flere historier vil bli lagt til før VW Bus Festival.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *