Walker Lyons ville forplikte seg neste uke

En av de beste uengasjerte fotballprospektene i hele landet sies å være i ferd med å bestemme seg for hvor han skal spille kollegialt.

California tight end (Folsom High) Walker Lyons, et medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige som skal reise på misjon i Norge senere denne måneden, fortalte 247 Sports» Brandon Huffman denne uken at «Uoffisielt vil jeg si at det kan være om noen dager til neste uke. Jeg vil si det er bedre å si fra dag til dag.

Lyons, som er rangert som det 114. toppprospektet på landsbasis i klassen 2023, fortalte også til Huffman at avgjørelsen hans ble begrenset til fire skoler («i ingen spesiell rekkefølge,» sa han) etter å ha meldt seg ut av Stanford etter at hovedtrener David trakk seg. Shaw: Utah, USC, Georgia og Stanford.

Huffman rapporterte at Lyons møtte den nye Stanford-hovedtreneren Troy Taylor, som var Folsom Highs hovedtrener to ganger og så sent som i 2015.

Lyons sa også at Georgia, som vil møte TCU for det nasjonale mesterskapet, «rekrutterer meg tungt.»

Når det gjelder USC, sa Lyons at trenere sa til ham «hvis de har en tight end som er virkelig dynamisk og som de liker, ville de bruke ham. Og de gir meg sitt ord om at de vil bruke tight end.

Når det gjelder Utah, sa Lyons at «forseelsen deres er en ganske kul ting» med måten de bruker tight ends så tungt på.

Huffman rapporterte at Lyons pådro seg en beinskade i sesongåpningen på videregående skole i høst, men Lyons sa at han nå har blitt medisinsk klarert og bare venter på å dra til oppdraget sitt.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *