Warner Bros. Discovery drar til verdensmesterskapet i friidrett | Ny

Warner Bros. Discovery har inngått en ikke-eksklusiv rettighetsavtale for verdensmesterskapet i friidrett i Europa i 2023.

Konkurransen finner sted i Budapest ett år før OL i Paris 2024, og konkurransen vil bli sendt på Discovery+, der det er tilgjengelig, samt Eurosport-kanaler og apper i mer enn 45 land over hele kontinentet – alle land unntatt Danmark, Finland, Norge og Sverige.

I Storbritannia vil denne betalte dekningen bli supplert med gratis sendinger fra BBC, etter at allmennkringkasteren ble enige om en fem-mesterskapsavtale i 2021.

Verdensmesterskapet i friidrett 2023 finner sted på det nye nasjonale friidrettssenteret i Budapest fra 19. til 27. august 2023, første gang arrangementet finner sted i Sentral-Europa. Eurovision Sport og ESPN eier og distribuerer i fellesskap medierettighetene til World Athletics i Europa og Afrika for 2023.

Visepresidenten for Warner Bros. Discovery, Acquisitions and Sports Rights Syndication, Trojan Paillot, sa: «Vi er stolte av å være en pålitelig partner for forbund på tvers av et bredt spekter av idretter. Gjennom våre Warner Bros.-kanaler og plattformer. Discovery, vi har en uovertruffen evne til å utvide dekningen til et bredest mulig publikum gjennom vår brede internasjonale rekkevidde og tilgjengelighet på plattformene våre, noe som gir seerne flere måter å engasjere seg i sporten de elsker.

«Vår ambisjon er å fortelle historiene til verdens største idrettsutøvere gjennom året, inkludert deres reiser for å konkurrere i de største begivenhetene, inkludert verdensmesterskapet i friidrett og de olympiske leker. Vi er glade for å kunne utnytte vår fortellerevne og global rekkevidde for å kaste lys over verdensmesterskapet i friidrett, og bidra til å øke bevisstheten om sporten og dens utøvere mens vi forbereder oss til de olympiske leker i Paris 2024.»

Verdens friidrettsleder Sebastian Coe sa: «Jeg er glad for å ønske Warner Bros velkommen. Oppdagelse i den høyprofilerte porteføljen til våre verdensmesterskapspartnere. Eurosport har en lang tradisjon med å tilby eksepsjonell dekning av friidrett, og denne avtalen vil bli ønsket velkommen av våre fans over hele Europa, da den vil gi dem enda flere muligheter til å se hvert eneste utrolige øyeblikk av verdensmesterskapet Budapest friidrett 23. Jeg er overbevist om at denne avtalen vil hjelpe oss med å implementere vår sportsutviklingsstrategi.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *