Warner Bros. Discovery forsegler gjenopplivingen av skiskyting | Ny

Warner Bros. Discovery har avtalt en flerårig fornyelse av rettighetene med EBU for alle menns og kvinners International Biathlon Union-arrangementer.

Avtalen begynner denne sesongen og inkluderer 44 land og territorier over hele Europa og Asia-Stillehavsregionen (unntatt Kina). Seerne vil kunne stille inn Discovery+, Eurosport og Eurosport-appen. I Storbritannia dekker avtalen kun høydepunkter, mens Danmark, Finland, Norge, Sverige, Island, Polen og Russland er de europeiske landene som er ekskludert.

IBU World Cup begynner i Kontiolahti, Finland (29. november-4. desember) og neste utgave av det årlige verdensmesterskapet i skiskyting arrangeres i Oberhof, Tyskland (10.-19. februar 2023).

Viseformann i Warner Bros. Discovery, Sports Rights Acquisitions and Syndication, Trojan Paillot, sa: «Vår arv og ekspertise innen vintersport har gjort oss i stand til å bringe skiskytingens største øyeblikk til fansen i over 30 år. Vi har også en dokumentert merittliste med å engasjere et stort publikum rundt topp vintersportarrangementer, for eksempel å nå rekordhøye seertall for vinter-OL, samtidig som vi forteller historiene om begivenheter fra vintersport og idrettsutøvere året rundt som en del av det mest omfattende liveinnholdet å tilby.

Viktige datoer for skiskytingen 2022-23:

Verdensmesterskap i skiskyting (menn og kvinner)

10-19 februar; Oberhof, Tyskland

BMW IBU World Cup (menn og kvinner)

Etappe 1: 29. november – 4. desember; Kontiolahti, Finland
Etappe 2: 8.-11. desember; Hochfilzen, Østerrike
Etappe 3: 15.-18. desember; Le Grand Bornand, Frankrike
Etappe 4: 5.-8. januar; Pokljuka, Slovenia
Etappe 5: 11.-15. januar; Ruehpolding, Tyskland
Etappe 6: 19.-22. januar; Antholz-Anterselva, Italia
Etappe 7: 2.-5. mars; Nove Mesto na Morave, Tsjekkia
Etappe 8: 9.-12. mars; Östersund, Sverige
Etappe 9: 16.-19. mars; Oslo Holmenkollen Norge

«Vi er glade for å ha inngått et nytt langsiktig partnerskap med EBU for å sikre at verdens beste skiskytterbegivenheter forblir på våre kanaler og plattformer slik at et bredest mulig publikum kan glede seg over i årene som kommer.»

IBUs generalsekretær Max Cobb sa: «Vi er glade for å se Eurosport fortsette å bringe verdensmesterskapet i skiskyting og BMW IBU verdensmesterskap til våre fans over hele Europa. Idrettsutøvere kommer med spennende prestasjoner og skaper uovertruffen dramatikk i hver konkurranse, noe som gjør skiskyting til en sann TV-innsats.

Pascal Fratellia, kommersiell direktør for Eurovision Sport, sa: «Vi er glade for å samarbeide med Warner Bros. Discovery for å bringe spenningen ved skiskyting til et enda bredere publikum over hele Europa og utover, og komplementere fantastisk dekning fra EBU-medlemmer».

«Skiskyting har vært en av vintersportens store suksesshistorier de siste årene, og vi er stolte over å ha spilt vår del i denne suksessen som IBUs mediepartner helt fra starten.»

Bilde: Getty Images – Quentin Fillon Maillet

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *