WBD avslører Australian Open-kringkastingsplaner | Nyheter

Warner Bros. Discovery har avduket planene sine for Australian Open, som vil finne sted fra 16. til 29. januar og sendes på Discovery+, Eurosport og Eurosport-appen.

Alize Lim, syv ganger Grand Slam-mester Mats Wilander og seks ganger Grand Slam-semifinalist Tim Henman vil dekke kringkasterens Cube mixed reality-studio i London, sammen med tidligere verdens nummer syv Barbara Schett og eks-britiske stjernen Laura Robson i Melbourne . John McEnroe blir med på coveret fra New York, USA, samt stemmen til en promo som ble utgitt 2. januar.

I mellomtiden vil Alex Corretja (Spania), Justine Henin (Frankrike), Boris Becker (Tyskland) og Roberta Vinci (Italia) være nøkkelelementer i den lokaliserte dekningen, samtidig som de bringer sine synspunkter og analyser til et internasjonalt publikum på relevante tidspunkter.

I tillegg til 250 timer med direktedekning under selve turneringen, har Warner Bros. Discovery vil også vise frem alle shorts produsert under kvalifiseringsrundene fra 10. januar på discovery+, Eurosport og Eurosport-appen. Den vil også kringkaste Adelaide International 2-arrangementet over hele Europa fra 9. januar og Adelaide International 1 ATP 250-turneringen fra 2. januar i Belgia, Tsjekkia, Finland, Frankrike, Ungarn, Island, Norge, Romania, Slovakia og Sverige.

Annet innhold eksklusivt for Warner Bros. Discovery vil se verdens nummer tre Casper Ruud snakke med Eurosport-eksperter for Ruud Talk, se tilbake på en minneverdig sesong og forhåndsvise året som kommer, samtidig som han gir sine syn på konkurransen. I mellomtiden vil Laura Robson utforske hjembyen sin i The Melbournian, en kortserie på åtte episoder som vil sendes under Warner Bros.-dekningen av turneringen. Oppdagelse.

Eurosports digitale og sosiale utsalgssteder vil også inneholde høydepunkter, reaksjoner og analyser.

Scott Young, senior visepresident for innhold og produksjon hos Warner Bros. Discovery Sports Europe, sa: «Det siste året har gitt så mange samtalepunkter for tennisfans rundt om i verden, og Eurosport har vært der hvert steg på veien, og bidratt til å sette nyhetsagendaen med verden. klasseanalyse og tankevekkende ekspertuttalelser fra noen av de beste hodene i spillet. 2023 lover mye det samme ettersom neste generasjon superstjerner fortsetter å gjøre seg bemerket mens ikoner som Novak Djokovic og Rafa Nadal ønsker å bygge videre på deres arv. Å ha et av de beste fortellerverktøyene – det prisbelønte studioet Cube – som bringer disse elementene til bordet, vil heve dekningen vår ytterligere.

«Med et vell av overbevisende innhold i tillegg til å gjøre hvert spill tilgjengelig gjennom vår suite av plattformer, er vi sikre på at Warner Bros. Discovery fortsetter å fortelle de mest inspirerende historiene med de beste historiefortellerne for å slippe løs sportens kraft.»

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *