Yuki Bhambri og Saketh Myneni taper bransje mens India taper 0-3 for Norge

Yuki Bhambri og Saketh Myneni kjempet hardt, men tapte mot US Open-toerne Casper Ruud og Viktor Durasovic da India kollapset til et uangripelig 0-3-underskudd mot Norge i verdensgruppen Davis Cup, første runde-kamp på lørdag.

Bhambri og Myneni kom sterkt tilbake etter å ha tapt det første settet for å vinne det andre, men falt i det tredje og tapte 3-6, 6-3, 3-6 i et to timer langt møte i Hakans Hall på Lillehammer.

LES OGSÅ | 36. nasjonale leker: Surat dekker bordtennisaction for å starte Sporting Fiesta

Baker 0-2 etter at Indias beste singelspiller Prajnesh Gunneswaran falt til ATP-rangerte verdens nr. 2 Ruud i strake sett – 6-1, 6-4, så kollapset Ramkumar Ramanathan også på samme poengsum (6-1, 6-4) mot Viktor Durasovic.

Indias håp om å slå tilbake var avhengig av kombinasjonen av Bhambri og Myneni, som vant seks titler det siste året.

Med senior doublespiller Rohan Bopanna utilgjengelig på grunn av skade, måtte India stole på Bhambri og Myneni, men paret fikk en dårlig start da Ruud og Durasovic vant åpningssettet.

Det indiske paret tapte serve i den andre kampen, men slo umiddelbart tilbake og utlignet 2-2. Men nordmennene brøt igjen i sjette parti (4-2) og vant settet 6-3. Det indiske paret hadde mange sjanser – de hadde seks pausepoeng, men kunne bare konvertere ett – men kunne ikke utnytte dem.

De vant 80 % av poengene på første serve og var også foran i poeng vunnet på andre serve. Det norske paret konverterte to av fire pausepoeng mens indianerne vant ett av seks.

Tabellene snudde i det andre settet da det norske paret ikke klarte å konvertere selv ett av de 14 break-poengene de vant mens indianerne konverterte det eneste break-punktet for å vinne settet 6-3.

https://www.youtube.com/watch?v=QwOUaZcvSBU” width=”942″ height=”530″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Kampene gikk med serve opp til 3-2 i andre sett før indianerne brøt Ruud og Durasovic for å komme tilbake 4-2.

I den avgjørende kampen tapte indianerne terreng etter 1-1 da de tapte serven i den fjerde kampen da de tapte 3-1. Vertene tok deretter en 4-1 ledelse og vant det tredje settet 6-3 for å sikre uavgjort til fordel for Norge.

India vil nå gå tilbake til kvalifiseringen og spille mot en av vinnerne av verdens gruppe 2-lag.

Les alle Siste sportsnyheter og siste nytt her

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *