Zaptec lanseres også i Benelux • Bestelauto.nl

Zaptec, den norske leverandøren av ladestasjoner for elbiler, har åpnet Benelux-kontor i Amsterdam siden 1. januar i år. Daglig leder Benelux Joris Laponder begynte i Zaptec 1. oktober 2022 og begynte umiddelbart å bygge Benelux-teamet. Dets omfattende nettverk og mer enn 20 års erfaring innen elektrisk energi og transport, kombinert med Zaptecs know-how og hjemmemarkedserfaring – Norge er ledende i Europa innen elektriske kjøretøy – danner grunnlaget for Benelux-strategien.

«Benelux-markedet er mer enn klar for betydelig vekst,» sier Joris Laponder. «Energiovergangen opplever akselerert vekst. Levering og installasjon av ladestasjoner, samt nettverkskapasitet i Nederland og Belgia, er utfordringer knyttet til denne akselerasjonen. Zaptec svarer overraskende godt på dette med rask levering, enkel installasjon og enkel utvidelse av ladepunkter. Zaptecs avanserte teknologi utnytter det tungt belastede energinettet. »

Zaptec Pro og Zaptec Go

Zaptec tilbyr to fremtidssikre kvalitetsløsninger; Zaptec Pro og Zaptec Go Zaptec Pro er et smart og effektivt ladepunkt for parkeringsplasser og plasser i borettslag, VVE, bedrifter og nybygg. Som det smarteste og mest fleksible ladepunktet på markedet tilbyr Zaptec Pro blant annet 4G-standard for hurtiginstallasjon, ISO15118 med Plug & Charge og Vehicle2Grid klargjøring. Den særegne lastbalanseringsteknologien og økt antall tilkoblede ladere er en nøkkelfordel Zaptec Pro tilbyr for å maksimere bruken av eksisterende nettverkskapasitet. Zaptec Go er den minste hjemmeladeren på markedet, med en prisvinnende design. Enkel å installere, også med 4G-tilkobling uten ekstra kostnad og enkel å koble til andre tjenester via åpen API.

Sikkerhet først

Zaptec-produkter testes kontinuerlig for å møte de høyeste europeiske sikkerhetsstandardene. I dette markedssegmentet er Zaptec den ubestridte lederen når det gjelder sikkerhet, noe som understrekes av en TüV SUD-sertifisering.

Eksepsjonell kundeservice

Kontinuerlig investering i det høyeste nivået av kundeservice er en del av Zaptecs strategi. Det er etablert omfattende støtte for partnere, fra første kontakt til levering, installasjon og teknisk støtte.

Partnerne

Foreløpig tilbys Zaptec Pro og Zaptec Go via Eleqtron (eleqtron.nl) i Nederland og Pluginvest (pluginvest.eu), Wattify (wattify.be) og Go Blue (go-blue.be) i Belgia.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *