Roberto De Zerbi sier at Brighton trenger å sette sammen en sterkere tropp for europeisk utfordring

Cavalier Football Clubs hovedtrener Rudolph Speid har sagt at laget hans ikke har til hensikt å hvile på laurbærene etter å ha slått forsvarsmesteren Harbour View 1-0 i den første etappen av deres Jamaica Premier League (JPL) semifinale på Sabina Park mandag. .

Orlando Russells andre mål mot Harbour View og tredje totalt denne sesongen beviste det avgjørende angrepet som ga Speids unge lag ledelsen foran søndagens returkamp på samme spillested.

«Det vi prøvde å gjøre var å ikke slippe inn noen mål og ta det vi fikk, og det var det som skjedde. Men jeg tror vi trenger ett eller to mål til. for å være trygge, og så vi vil presse på for det i neste kamp,» sa Speid .

Etter å ha spilt en poengløs første omgang der begge lag hadde sine øyeblikk, fant Cavalier klarsignalet syv minutter ut i intervallet takket være noen velutformede forberedelser orkestrert av Nickache Murray.

Murray kastet en vanskelig pasning over toppen, som ble headet inn av Jerome McCleary for at Orlando Russell skulle sette prikken over i-en på den andre stolpen.

Harbour View utlignet nesten i det 62. minutt, men Cristojaye Daleys godt slåtte venstrebenskjøring fra distanse ble også reddet godt av Vino Barclett, som stupte dypt til høyre for seg, inn i Cavaliers mål.

Cavalier kunne ha økt ledelsen i sluttfasen da toppscorer Collin Anderson svingte seg vekk fra Harbour View-forsvarerne, men skjøt et skudd med høyrebenet direkte på målvakt Romario Palma, til tross for at han hadde nok plass og tid til å sette seg og skyte.

For Harbour View-hovedtrener Ludlow Bernard er han tilbake på treningsfeltet for å vurdere sine feil og gjøre nødvendige justeringer for andre etappe.

«Vi gikk tom for ideer på toppen, så vi betalte prisen. Vi har ikke utnyttet det som sannsynligvis var et slitent Cavalier-lag, men vi har helt klart ting vi må se på fordi vi nå er under null, så vi må bare tilbakestille og komme tilbake, sa Bernard.

I mellomtiden forblir den andre semifinalen mellom Arnett Gardens og Mount Pleasant jevnbyrdig, da de spilte en underholdende 2-2 død i en kamp som sørget for at det store publikumet ikke ble skuffet.

Informantene Leonardo Rankin (17.) og Trivante Stewart (63.) scoret målene for St Ann-baserte Mount Pleasant, som gikk to ganger foran, men Shai Smith (30.) og Fabian Reid (66.), forsikret Arnett Gardens, forble i kamp. .

Det var for det meste ende-til-ende-aksjon fra start, men det var Mount Pleasant som trakk første blod da Rankin avviste Demario Phillips» vektede corner forbi Eric Edwards inn i Arnett Gardens-målet.

«Junglists» var imidlertid tilbake i nivå 13 minutter senere da Ajuma Johnsons tunge innlegg fant en heading fra den ranke Smith, som ikke gjorde noen feil da han ledet forbi Shaquan Davis.

Ettersom resultatlinjen forble uendret ved pause, kom begge motstanderlagene ut med skudd på omstarten, og kastet vekten i angrep, men igjen var det Mount Pleasant som fant klarsignalet tre minutter etter timen.

Stewart kantret to forsvarsspillere før han presset en høyrefot forbi Edwards som var på fremmarsj for å score sitt 16. mål for sesongen.

Men feiringen ble kortvarig da Reid også scoret sitt 16. mål for sesongen da han brukte en frekk førsteberøring for å skape plass til et høyrefotdrev som slo Davis godt.

Begge lag fortsatte å skape sjanser og kunne tatt ledelsen, men på grunn av manglende ro i den siste tredjedelen.

Likevel var Arnett Gardens» Paul «Tegat» Davis og hans motpart Theodore «Tappa» Whitmore enige om at det var et rettferdig resultat, fordi det er enhvers kamp på søndag.