Robert Johansson ble operert. Norske hopperproblemer

Allerede på slutten av forrige sesong hadde Robert Johansson problemer med skadet ryggen, som gjenspeiles i formen. På et tidspunkt var smertene så store at nordmannen kjent for sin spektakulære bart ikke dukket opp verdensmesterskapet i flyreiser i Vikersund.

Se videoen
I skihopp er de like og like!

Andreescu «jaktet» Iga Świątek. «Kom deg ut. Kom igjen.» Og til slutt latter

Robert Johansson ble operert

Johansson klarte å stille i en individuell konkurranse på den norske mammuten. Han avsluttet den første konkurransen på en høy sjetteplass, mens han et døgn senere ikke lenger var i stand til å konkurrere på grunn av økende ryggsmerter. Han hadde ryggproblemer i 2019, da han ble skadet mens han ryddet snø rundt huset.

Langvarige problemer tvang 32-åringen til å gjennomgå den andre operasjonen på ett år. Tirsdag meldte nordmannen på sosiale medier at alt gikk etter planen. «Operasjonen gikk bra, nå rehabilitering» – skrev han på InstaStory.

Johansson i Norges lag til neste sesong

Til tross for tilbakevendende helseproblemer og ryggproblemer, Robert Johansson var på det norske landslaget den påfølgende sesongen i skihopping. Trenerteamet av dette representasjon mener at det gjennom systematisk arbeid vil være mulig å raskt få den tilbake til optimal form.

Komplett norsk lag for sesongen 2022/2023: Johann André Forfang, Halvor Egner GranerudBendik Jakobsen Heggli, Robert Johansson, Marius Lindvik, Thomas Aasen Markeng, Daniel-André Tande, Fredrik Villumstad.

Kongens stadion i ŁódźŁKS Łódź kan gå konkurs. 7 millioner PLN tap. «Situasjonen er tragisk»

Robert Johansson avsluttet siste verdenscupsesong på 12. plass. Han var på pallen to ganger – han ble nummer tre i Oberstdorf og Oslo.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *