Manchester City vs Liverpool spådom, odds, linje: 2022-23 EFL Cup Experts» Pick, beste spill for 22. desember

Den siste kampen mellom tungvekterne i Premier League Manchester City og liverpool kommer i fjerde runde av den engelske ligacupen 2022-23 på torsdag. City er de forsvarende engelske Premier League-mesterne og Liverpool ble nummer to. De røde vant også EFL Cup, og slo Chelsea på straffer i februarfinalen. Citizens gikk ut i fjerde runde i fjor med tap for West Ham på straffe, men de har slått Chelsea for å komme videre i år. Liverpool trengte spark for å overta Derby County i tredje runde forrige måned. City er nummer to på EPL-tabellen, fem poeng bak Arsenal, mens Liverpool ligger på sjette plass, 15 poeng bak lederne.

Avspark er planlagt til 15.00 ET torsdag i Manchester, England. Caesars Sportsbook viser Manchester City som -145 favoritter (risiker $145 for å vinne $100) i sin siste Manchester City vs Liverpool odds. Liverpool har +350 underdogs, uavgjort er priset til +280 og over/under for totalt antall mål i kampen er 3,5. Før du låser inn valgene Liverpool mot Manchester City eller EFL Cup-spill, sørg for å sjekke ut spådommer i den engelske ligacupen og beste spill fra den velprøvde SportsLine-fotballinnsideren Martin Green.

Etter å ha jobbet i sportsbettingbransjen i flere år, ble Green en profesjonell sportsforfatter og handikapspiller og dekket spillet over hele verden. Siden den gang har hans europeiske fotballvalg vært perfekte. Green har tjent nesten $33 000 for $100 spillere siden sesongen 2017-18.

Green knuste sine VM-valg på Early Edge, og støttet USMNT til å gå videre (+100), Kylian Mbappe vinne Golden Boot (+900) og NederlandEngland og Argentina alle for å vinne gruppene sine (+210) fra sine riktige valg.

Nå har Green brutt ned kampen mellom Manchester City og Liverpool fra alle vinkler og har nettopp låst sine valg og spådommer for EFL Cup. Du kan gå over til SportsLine nå for å se valgene hans. Her er tippelinjene og trendene for Liverpool v Manchester City:

  • Forskjellen mellom Man City og Liverpool: Man City -0,5 (-140)
  • Man City vs Liverpool over/under: 3,5 mål
  • Pengelinje Man City vs Liverpool: Man City -145, Liverpool +350, uavgjort +280
  • MC: De har utklasset sine motstandere 17-6 i sine siste 10 konkurranser i alle konkurranser
  • LVP: De har en fordel på 20-6 i sine siste 10 konkurransekamper
  • Man City-valg mot Liverpool: Se utvalg her

Hvorfor du bør støtte Manchester City

Toppscorer i Premier League Erling Haaland gikk glipp av verdenscupen, ettersom hjemlandet Norge ikke klarte å kvalifisere seg, så han vil være sulten på ekte konkurranse. Han har 18 mål på 14 kamper, seks flere enn noen annen spiller. Han har 23 mål i alle konkurranser. Han burde ha plass til å jobbe på torsdag, med slike som Virgil Van Djik og Ibrahima Konate burde være fraværende fra Liverpools backlinje. Kevin De Bruyne bør ta sin vanlige plass som drivkraften bak Manchester Citys angrep, og belgieren er Premier League-lederen i assist med ni.

City har 11-0-2 hjemme i alle konkurransekamper denne sesongen, mens Liverpool har 3-2-4 borte. The Citizens vil prøve å komme tilbake fra et 2-1 hjemmetap til Brentford i sin siste kamp før pause. Begge lag vil savne spillere, men City har spillere som midtbanespilleren Ilkay Gundoganfrekk Riyadh Mahrez og unge Rico Lewis og carlos borges Borges, 18, har fire mål og fem assist på 10 kamper for Citys U21-lag, og Mahrez har fire mål, inkludert flere fra benken, etter å ha scoret 31 mål de siste tre sesongene.

Hvorfor du bør støtte Liverpool

De røde er ubeseiret i sine fem siste møter med City, og vant de tre siste. I tillegg til 1-0 EPL-seieren i oktober, tok Liverpool en 3-2 FA-cupseier i april og en 3-1 Community Shield-seier rett før EPL-sesongen. De røde er på fire kampers ubeseiret rekke, med uavgjort 0-0 med Derby City som eneste skavank. De overgikk de tre andre motstanderne 7-2. Mohammad Salah og Roberto Firmino Begge skal være tilgjengelige, og Salah har 14 mål og fem assist på 21 kamper i alle konkurranser, og Firmino har scoret ni og satt opp fire.

Liverpool avfyrer fortsatt massevis av skudd, med fire mindre enn Citys ledende 244-tall og EPL-ledende 87 på mål. Salah ligger på tredjeplass i ligaen med 50 skudd, og han og Firmino er en del av en tredeling på tredjeplass med 20 på nettet. De røde vil være litt tynne i ryggen, men Joël Matip bør være tilgjengelig på midten. Målvakt Alissonnøkkel bak Trent Alexandre-Arnold og midtbanen Jordan Henderson alt fungerte denne uken og kunne spille en rolle. City mangler langt flere spillere på tvers av deres første-11 valg og reserver.

Hvordan gjøre valg for EFL Cup og Man City vs Liverpool

Green så på kampen mellom Man City og Liverpool EFL Cup fra alle vinkler. Han ser på totalt antall mål og gir også sine topp tre trygge spill. De inkluderer en som vil betale mer enn 2-1. Han deler bare sine EFL Cup-valg og analyser på SportsLine.

Så hvem vinner Liverpool mot Manchester City i torsdagens ligacupkamp? Og hvor er all verdien av innsatsene? Besøk SportsLine nå for å se de beste spillene for Man City mot Liverpool-kampen, alt fra den europeiske fotballeksperten som har tjent nesten $33 000 for $100 tippere de siste fire sesongeneog finne ut.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *