NHL: The Devils er tilbake på veien mot seier. Kortpustethet «Golden Knights»

Torsdag tapte New Jersey-laget mot Toronto Maple Leafs og gikk glipp av en lagrekord for påfølgende seire, den imponerende rekken ble brutt for 13. Lørdag vendte «Devils» tilbake til suksessbanen og etterlot seg ingen illusjoner. i hovedstedene.

Sveits Nico Hischier åpnet scoringen i første periode, etterfulgt av 21 år gamle Jack Hughes, som scoret to ganger i andre periode og fullførte sitt første NHL-hattrick i det 50. minutt.

– Imponerende. Jeg har scoret to mål noen ganger allerede, men det tredje var utrolig morsomt, sa Hughes.

SE OGSÅ: NHL: Boston Bruins rekordrekke

Det endte 5-1 og Lindy Ruff fikk sin 800. seier som profesjonell ligatrener. Den 62 år gamle kanadieren er den femte treneren som har nådd dette merket. Lederen for denne listen er Scotty Bowman – 1244.

Etter fem dårlige sesonger der Devils noterte flere tap enn seire og ikke klarte å kvalifisere seg til sluttspillet, begynner laget å se tilbake på sine beste år. The Devils vant Stanley Cup i 1995, 2000 og 2003. De vant den andre tittelen med Krzysztof Oliwa på laget.

Vegas Golden Knights ble andpusten da de ga etter for en akselerasjon på 1:5 fra Vancouver Canucks. Inntil nylig hadde det beste laget i ligaen tapt fem av de siste åtte kampene, men med 33 poeng er de fortsatt best i Pacific Division og den «vestlige» halvdelen av tabellen.

JT Miller bidro mest til Golden Knights sitt andre strake tap, og scoret ett mål og assisterte to til. Gjestene tapte sitt eneste mål i det 57. minutt.

– Vi visste at rivalene spilte dagen før, de tapte, så på den ene siden blir de slitne, men på den andre vil de gjøre alt for å rehabilitere seg foran sine egne supportere. Men vi lot dem ikke gjøre så mye. Det var 60 minutter med god hockey fra oss – dømte Canucks sin ettmålsscorer, som brukte kraftspillet tre ganger.

Nashville Predators-Columbus Blue Jackets-kampen ble utsatt på grunn av et hovedvannbrudd på Bridgestone Arena.