Lady Trojans seirende fra Norge | Iron River Publications, Inc..

Kropp

Av Patrick Browne
CRYSTAL FALLS – Lady Trojans volleyballag startet sitt sluttspill med seier over Norway Knights tirsdag 2. november og skal konkurrere i distriktsmesterskapet.
Seieren i første runde var ikke så nær som poengsummene indikerte, da trojanerne så ut til å gjøre et dypt løp i sluttspillet og vant enkelt 25–17, 25–20 og 25–9.
Junior Leah Feldhausen avsluttet kvelden med 10 seire.
«Vi startet kampen aggressivt og spilte veldig bra som et lag,» sa hun. «Vi er klare for torsdag og fornøyde med kveldens seier.»
Trojanerne spiller om distriktsmesterskapet mot North Dickinson Nordics torsdag 3. november. Som distriktsmestere i 2021 vil trojanerne ha muligheten til å forsvare tittelen sin og vinne mesterskap mot hverandre for første gang siden sesongene 2011 og 2012. Trener Bobbie Anderson fant seieren for nær for komforten og oppmuntret laget sitt til å spille til sitt fulle potensial.
«Vi spilte definitivt ikke vårt beste i kveld; men vi gjorde nok for å vinne, sa hun. «Tremmen var rolig og vi spilte flatt, men vi skal feire seieren og forberede oss til distriktsmesterskapet på torsdag.» Ava Fischer ledet laget med tre ess, Charlie Larson med 21 assists og seks graver, og Ema Stepien og Leah Feldhausen hadde 10 drap hver.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *