Marie-Antoinette, Hotel Transylvania 3… hva skal du se på TV i kveld?

Den nye serien Marie Antoinette følger kl 21:10 Canal+. Marie-Antoinette var fortsatt bare en tenåring da hun ble tvunget til å forlate Østerrike for å gifte seg med Louis, Dauphinen. Hun må føde Bourbon-arvingen for å garantere alliansen mellom Frankrike og Østerrike, men hun er like uforberedt på det som venter henne som ektemannen, en klønete tenåring. Hvordan vil denne frie ånden reagere på Versailles og dets latterlige etiketteregler?

TF1 satse klokken 21.10 på animasjonsfilmen Hotel Transylvania 3. Drac er lei av å ta vare på alle gjestene sine på hotellet. Det er ingenting som et cruise for å sette seil, ta en pust i bakken og hvem vet, bli forelsket. Men et rot skjedde så raskt… De hyggelige monstrene har ikke mistet noe av sin skremmende-morsomme sjarm. På manussiden, derimot, har ikke den vanvittige kreativiteten som vi elsker tatt fatt på dette nye opuset som gjentar, uten å fornye seg selv, den samme moralen, absolutt eminent prisverdig, om forskjellighetens rikdom, villedende fremtoning og brorskap. .

Klokken 21:05 Frankrike 3 vi ser på bladet Historiens hemmeligheter. Fra 900-tallet til 1000-tallet kom en bølge av vold uten sidestykke over Europa. Vikingene plyndrer og ødelegger klostrene og landsbyene i kongedømmene de går gjennom. Som den dagen de bestemmer seg for å invadere Paris. Hvem er disse krigerne fra Skandinavia? Stéphane Bern reiser til Norge, ved kysten av Nærøyfjorden, hvor alt begynte for vikingene, med deres mest kjente leder: Ragnar Lodbrok.

Vi avslutter dette utvalget med showet Kjærlighet er på engen kl 21:10 på M6. Etter flere uker med intensive eventyr, går kjærlighetsoppdraget til Agnès, Jean, Sébastien, Alain, Guillaume l’Auvergnat, Thierry og Guillaume du Limousin mot slutten. Det er på tide å forsvinne fra å snakke fra hjertet ditt. Dette er den siste muligheten for single til å formalisere forholdet sitt.

Sarah Ibri

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *