Ebusco fortsetter å erobre Skandinavia med en norsk ordre på 76 busser

Deurnais-elektrobussprodusenten Ebusco fortsetter å erobre Skandinavia med størrelsesorden 76 såkalte 3.0-busser som skal kjøre for kollektivselskapet Nobina i Oslo, Norge. Leveringen av disse bussene er planlagt til slutten av 2023. Med denne kontrakten styrker Ebusco sin posisjon i Norge betydelig.

Nobina, Skandinavias største kollektivtransportoperatør, er fast kunde hos Ebusco. Denne norske bestillingen inkluderer 22 Ebusco 3.0 12-metersbusser og 54 Ebusco 3.0 18-metersbusser.

Vanlig klient
Peter Bijvelds, administrerende direktør i Ebusco, gleder seg over at Nobina nok en gang har valgt busser fra Deurne: «I 2014, da Ebusco så vidt var i gang, viste Norge allerede konkret interesse og våget å styrke sin bærekraft ved å investere i elektriske busser. Det er hyggelig å se at dette samsvarer med våre vekstambisjoner. Vi signerer nå en betydelig kontrakt for levering av våre busser med vår faste kunde Nobina.

Danmark
Med rekkefølgen på disse 76 bussene stiger det totale antallet Ebusco-busser i Nobina-flåten til 176. For Nobina er dette første gang de bruker Ebusco-busser i Norge; tidligere bestillinger var alle for Danmark.

Høy interesse
Jens Råsten, flåtesjef i Nobina Group, sier: «Som det største kollektivselskapet med den største flåten av elektriske busser i Norden, er vi svært interessert i utviklingen av nye busser, teknologier og bærekraftige materialer for «Ebusco. Også i Ebuscos forbedrede europeiske produksjonskapasitet for våre passasjerer i Norden.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *