I London blir offentlige toaletter til nattklubber

Latriner har vært en del av gatemøbler i århundrer. Beviset i London, hvor toalettene forvandles til ekte underholdningssteder. Et av de mest kjente offentlige toalettene i den engelske hovedstaden gjenåpner dørene for første gang på 10 år, i form av en nattklubb.

Dette stedet for letthet og feiring, tidligere kalt Public Life, ligger i det eksklusive distriktet Spitalfields, øst i London. I flere år dro London-natteravner dit for å feste, diskret, til slutten av natten.

Etablissementet mistet imidlertid skjenkebevillingen i 2012, noe som tvang det til å stenge dørene. Denne nyheten ble ønsket velkommen som en virkelig lettelse for mange lokale innbyggere, som klaget over betydelige nattlige plager. «Det var ikke særlig hyggelig å gå forbi, det var ganske skremmende. Folk ventet på å komme inn der etter å ha gått til andre klubber»sa presidenten for Spitalfields Community Group, på Kveldsstandard i 2014.

Det året opplevde Public Life en ny vri da den ble solgt for nesten en million pund sterling (omtrent 1,1 millioner euro) av eiendomsbyrået Clarke og Lloyds. Det vil nå gjenåpne som Warmer Room 4. november, under paraplyen av partipromotørene Warmer People.

Kun 80 personer vil kunne delta på denne gjenåpningskvelden, i samsvar med mottakskapasiteten til disse førstnevnte offentlige toaletter. Ved denne anledningen vil festdeltakere kunne vrikke med hoftene til et sett av den franske DJ-en og produsenten Leo Pol.

Hvis arrangementet allerede er utsolgt, sier Thom Grant, en av medgründerne av Warmer People, at det vil arrangeres andre fester på Warmer Room hver måned. «Vi holder samme formel [que Public Life]men med en ny generasjon DJ-er»forklarte han til det spesialiserte magasinet MixMag. «Vi ønsker at dette stedet skal være åpent for alle og ha en hyggelig atmosfære. Alt på et kjølig sted”.

Hvor overraskende det enn kan virke, er London hjem til andre barer og festlokaler på tidligere offentlige toaletter. Ta for eksempel puben High Cross i Tottenham eller Ladies & Gents, en cocktailbar i hjertet av Kentish Town.

(ETX Daily Up)

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *