Kort for valget av Miss France 2023

TF1 dominerer langt publikum kvelden lørdag 17. desember med valget av » Frøken Frankrike 2023 «. Presentert av Jean-Pierre Foucault, seremonien begeistret 7,11 millioner franskmenn, som representerer 37,2% av folk tilstede foran TV, og 56,9% av kvinnene som er ansvarlige for kjøp under femti, målvirksomhet der kanalen er leder. Legg merke til den gode publikumsandelen blant 15-24 åringer, som står på 73 %. I en pressemelding påpeker kanalen at programmet har laget en topppublikum med 8,1 millioner seere.

Publisitet

© PIERRE VILLARD/SIPA PRESS/TF1

Til sammenligning, i fjor ble Diane Leyres kroning som Miss France 2022 fulgt av 7,28 millioner telefiler og 48,3 % av publikum.

France 3 fortjener ikke og beslaglegger andreplassen med enheten « Mord på Pointe du Raz ledet av David Kammenos, og Evelyne Bouix i hovedrollene. I rerun-modus holdt TV-filmen 3,89 millioner fans av politietterforskning i spenning, noe som representerer 18,1 % av det totale publikummet.

France 2 fullfører topp tre med sin underholdning » De store hodene ” som underholdt 2,18 millioner seere, eller 10,8 % av de som var samlet foran det lille takvinduet.

France 5 tar fjerdeplassen med sitt magasin » Nære på ». Eskapaden til Ismaël Khelifa og Mathieu Tordeur i Norge gjorde reise ved fullmektig 1,16 millioner mennesker, eller 5,4% av hele publikum.

Ingen annen kanal har passert den symbolske baren på én million seere.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *