To markedsaktører kommer sammen i Norge, og det er mye å feire i Zlín også

Ved første øyekast virker den store norske sammenslåingen av to markedsføringsgiganter lite interessant for oss. Den tsjekkiske grenen til den første spilleren spiller imidlertid en viktig rolle i forholdet mellom BrandMaster og Papirfly. Dette er det originale digitale byrået Madeo, basert i Zlín og driver med utvikling og design. Takket være den nevnte sammenslåingen kommer Zlín-kollegene nå også nærmere målet om å bli en global aktør innen markedsføringsteknologi.

Det norske selskapet BrandMaster utvikler en markedsføringsplattform som hjelper bedrifter med å bygge sin merkevare og kjøpte opprinnelig Madeo-byrået i Zlin i 2017. Under ledelse av grunnleggeren Martin Landsberger Pospíšila ble det gradvis senteret for utvikling og innovasjon av hele gruppen av selskaper . som faller inn under BrandMaster, og nå vil flere alternativer åpne seg for hele teamet.

Tilkobling annonsert BrandMaster, med hovedkontor i Oslo, vil sammen med Papirfly, med base i Sandnes, i Sørvest-Norge, opprette et stort markedsholdingselskap i Nord-Europa, som spesialiserer seg på utvikling av programvareverktøy for corporate identity management, marketing automation eller kreativ prosessledelse. Sammenslåingen gir begge selskapene en bedre forhandlingsposisjon samt større økonomisk ildkraft.

«Den nye fusjonen plasserer oss blant de største aktørene, ikke bare i Skandinavia, hvor det ikke er noen annen konkurrerende enhet av tilsvarende størrelse, men også i en global sammenheng,» Pospíšil, 34, forklarer til CzechCrunch, som lenge har stolt på sine Zlín-røtter og fortsetter å utvide landslaget.

Foto: BrandMaster

Zlín filial av det norske selskapet BrandMaster

Bare de siste tre månedene har han rekruttert tolv nye kolleger og leder flere utviklings- og designteam dedikert til individuelle produkter i Zlín. «For oss betyr denne forbindelsen at vi vil jobbe med teknologier og løsninger for dusinvis av andre viktige globale kunder og med interessante globale prosjekter,» Martin Landsberger Pospíšil rapporterer.

BrandMaster og Papirfly, som skal beholde navn og identitet, men ledes av felles ledelse, har til sammen 170 ansatte fordelt på syv land. I år vil de ønske dusinvis av ekstra kolleger velkommen, hvorav noen også vil styrke den tsjekkiske grenen. Det er Pospíšil som overvåker dette som sjef og er også en del av den nærmeste ledelsen i BrandMaster, som også har avdelinger i Sverige, Tyskland, Estland, USA og Storbritannia.

De sammenslående norske selskapene jobber for kunder som BMW, Mercedes-Benz, Helly Hansen og hundrevis av andre innen farmasøytisk eller banksektoren. De har over en million daglige aktive brukere på plattformene sine, mens konsernet forventer over en halv milliard kroner i årlig tilbakevendende inntekt (ARR). Ytterligere engangsinntekter kommer også fra støtte, konsultasjoner eller implementering av ulike verktøy i bedrifter.

For Martin Landsberger Pospíšil representerer denne forbindelsen ikke bare nye jobbmuligheter, men også muligheter for hele regionen. «Min langsiktige visjon er å bringe en attraktiv IT-arbeidsgiver til Zlín med en global rekkevidde, som systematisk vil styrke sin tilstedeværelse i regionen. Jeg synes det ikke er overmodig å si at selv gjennom forbindelsen med Papirfly klarte vi å gjøre det.» betyr Pospíšil.

Grunnleggeren av Madea, som har vært en integrert del av BrandMaster siden 2017, legger også til at støtten fra det norske hovedkvarteret er viktig, da det støtter utviklingen av Zlín-avdelingen så mye som mulig. «Dette er slett ikke vanlig for utenlandske enheter som opererer i det tsjekkiske markedet De fleste lignende aktører foretrekker hovedstaden.» forsyninger. Og det at BrandMaster trolig går på børs i år kan også være interessant for videre utvikling.

brandmaster-cz

Foto: BrandMaster

Det tsjekkiske teamet til det norske selskapet BrandMaster

res.json()) .then(data => { if (data && data.status == «success» && data.data.length > 0) { // Send data til API med POST-hentingsvinduet (forespørselsvinduet). skwp.api.base + «skwp/v1/Related-posts/», { metode: «POST», overskrifter: { «Content-Type»: «application/json», }, body: JSON.stringify (data), }) .then(response => response.json()) .then(data => { if (data.length > 0) { this.items = data; } else { // Skjul denne komponenten. $refs.rated .style .display = «none»; } } else { // Hide component this.$refs.style } ; window.App.trackEvent(«rated», item.title ); =»c-linked c-linked–ai» :class= «{«is-loading»: loading}»>


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *