Wenche Myhre (77 år) i sorg:

Wenche Myhre har vært en stor skikkelse innen norsk underholdning i over 60 år. Den populære entertaineren, som fylte 77 år i februar, har ingen planer om å pensjonere seg med det første. Hun er fortsatt aktiv på scenen og underholder det norske folk slik hun alltid har gjort.

Et trist farvel

Nylig kom den triste nyheten om bortgangen til Wenche Myhres nære musikervenn, Bjørn Werner Werring Jørgensen. Han døde av hjertesvikt på Gran Canaria. 11. april ble han gravlagt i Sjømannskirken. Sjømannskirken har vært hans arbeidsplass de siste årene. Bjørn jobbet der som organist.

Da Wenche Myhre deltok på sin kjære venns minnestund, delte hun noen varme ord med Se og Hør for å hylle hans minne.

– Han var en fantastisk pianist, veldig fantasifull og en sjarmerende arrangør. Hvis det manglet en scoring, ville Bjørn fikse det på et blunk. Han var en musikalsk tryllekunstner, sier Wenche Myhre.

De to reiste mye sammen på turneer i Norge og Sverige, og Myhre husker også de gode stundene de hadde sammen i Spania.

– Jeg hadde også gleden av å besøke ham i Spania. Det var alltid gøy å være rundt Bjørn. Jeg kommer til å savne ham. Kjære Bjørn, hvil i fred, sa Wenche Myhre trist.

Jentas minneord

På Facebook publiserte Martine Hægeland minneord for sin kjære far.

«Min gode og snille pappa ❤️ Plutselig og altfor plutselig forsvant du. Pappas hjerte sluttet å slå fredag ​​kveld.
Mange meldinger har allerede kommet fra folk som elsket ham. Jeg opplevde ham som en raus person som inviterte folk inn i livet sitt. Han hadde det veldig gøy og med mange mennesker. Og fremfor alt var han en fantastisk musiker.

For ikke lenge siden hadde vi en samtale om dagen han ikke vil være her lenger. Så skrev han:
«Det er utrolig vondt å miste noen, men som jeg sa tidligere, har jeg (fortsatt) et fantastisk liv og jeg har levd det i mange år, og jeg vil at du skal tenke på dette med glede. at jeg levde og skapte.»

Så nå prøver jeg det. En multikunstner som skrev symfonier, hadde egne orkestre og storband, ga ut plater, reiste verden rundt og de siste årene arrangerte en kunstutstilling med bildene han tok.

For meg var han fremfor alt min far. Jeg er helt knust.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *