Hašek etter vinnerdebuten: Jeg nyter det, men nå har vi en viktigere kamp foran oss

«Det er derfor han er her. Jeg vet at han kan konsentrere seg om de viktigste øyeblikkene i en kamp. Han gjorde det i dag,» roste Hašek etterpå vinnende kamp jokeren din. Det var Barák, som kom tilbake til landslaget etter en lengre pause, som startet kampen på benken og kom først i det 61. minutt, og erstattet Ladislav Krejčí.

«Den største fordelen er at alle spillerne som kom på i løpet av kampen hjalp oss mye. Dette er fordi de kom forberedt til kampen. Både mentalt og fysisk,» roste den nye trenersjefen.

Han kunne imidlertid ikke være 100 % fornøyd med prestasjonen. Nordmennene hadde mer spill det meste av kampen og skapte en del sjanser. Keeper Staněk måtte gripe inn flere ganger, noe som ikke var nok til en flott individuell aksjon fra Oscar Bobb. Men han stoppet også stjernespiller Erling Haaland ved andre anledninger.

«Vi ønsket ikke å spille så dypt, vi ville spille høyere, men vi klarte ikke å holde ballen. Det var noen vanskelige kombinasjoner på vår halvdel, flere ganger risikable. På grunn av nordmennenes pressing, gjorde vi» ikke klare å spille det vi ville spille. Vi vil gjerne være mer vågale og holde ballen høyere, kommenterte han kampen. Hasek.

Han overvurderer ikke seieren

Han viste store følelser etter vinnermålet, da han glad løftet neven og feiret med å klemme kollegene. Barakov bra skudd. «Vi opplever det som er en drøm for alle. Det er vakkert for meg også. Jeg nyter det. Og ikke bare meg. Jeg tror at spillerne og hele implementeringsteamet også vil dra nytte av det,» sa den tsjekkiske treneren om følelser han opplevde.

Selv etter sin første kamp snakket han også om hva fansen kan forvente av ham i neste kamp som landslaget skal spille mot Armenia på tirsdag i Praha. «Oppstillingen vil definitivt være annerledes. Det vil ikke være det samme,» sa Hašek, og nevnte nok en gang at han vil at laget hans skal være uleselig for motstanderne.

«Vi hadde allerede i dag forberedt på at vi kunne endre sammensetningen i løpet av kampen. Vi vurderte, etter en dårlig start, å redusere den til tre landskamper. Jeg er glad for å ha spillere der som er i stand til å okkupere to posisjoner. Jeg er glad for at vi var uleselige i foran dere, journalister og motstandere», forklarte landslagstreneren.

«Selv for oss er det ubehagelig å spille mot noen, og vi vet ikke i hvilken formasjon han vil starte. Det er lite tid igjen til å forberede seg. Vi ønsker også å være like ubehagelige for andre,» la Hašek til.

Selv er han godt klar over viktigheten av å vinne den første kampen på benken, men vil samtidig ikke overvurdere det. «Det er viktig for oss alle. Nå har vi en enda viktigere kamp på hjemmebane, hvor vi må bekrefte at spillerne vil spille vinnerkamper. Det er alltid mye vanskeligere. Det vil være en motstander som vil forsvare, han vil ha å skape, jeg er helt fornøyd med måten guttene nærmer seg emnet på», avsluttet Hašek og berømmet sin protesjé.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *