Norge kaster en kombinert no-hitter og avanserer | Nyheter, sport, jobber
North Central senior pitcher Adrian Mercier (35) leverer en pitch mot Norge på Mike Maule Field tirsdag i MHSAA Division 4 pre-distriktsaksjon. (Sean Chase/Daily News Photo)

NORGE — Selv om slutten av skoleåret er en travel tid med konfirmasjoner og ferier, ble ikke Norges college-baseball-lag avviklet da det var vertskap for North Central tirsdag på Mike Maule Field for MHSAA Division 4, District 98 pre-district action.

Knights holdt sesongen i live med en 6-0 seier over Jets.

«Vi spilte bra» » sa Norges hovedtrener Tony Adams. «Jeg følte at vi burde ha gått ni eller ti (løp), men vi klarte det selv, veldig dårlig baserunning. Men vi slo ballen hardt. …kreditt til Adrian Mercier. Vi visste at han kom til å kjempe. Det er en sånn gutt han er.

«Det er en veldig vanskelig helg med eksamen, minnedag og konfirmasjonsfester. Og vi er en hårsbredd unna rutinen. Men jeg er stolt av barna.

Etter en langhelg har flere norske spillere farget håret blondt.

Til venstre kjører Norges Maddex Burklund til andre base under tirsdagens kamp mot Jets. (Sean Chase/Daily News Photo)

På spørsmål om hvor ideen kom fra, pekte flere spillere på én spiller. … Første basemann Alex Ortman.

«Det handler om å skape lagbånd» » sa Ortman. «Vi prøver å rekruttere noen flere til å gjøre det, men vi har bare noen få lagkamerater så langt. Det er et blikk, det er sikkert.

For Ortman er målet å få hele laget med.

«De er en veldig sammensveiset gruppe barn, så jeg antar at noen flere vil bli med oss.» sa trener Adams.

Til tross for en tapper innsats mot 2024 Skyline Central Conference-mesterne, er North Centrals sesong over. De avsluttet sesongen 11-13.

«Vi spilte en helvetes kamp» » sa Jets hovedtrener Ben Snyder. «Gratulerer til Cole Baij. Han er en helvetes pitcher. Han kastet dem et jævla spill. Norge er et flott program og de kom helt til topps.

North Central senior Adrian Mercier startet spillet på haugen. Han slo 5,2 omganger mens han slo ut to.

«Super stolt av laget vårt» » sa Snyder. «De reiste seg til anledningen. Mercier har vært en helvetes spiller gjennom hele karrieren. Han fortjener all æren han har fått. Jeg kunne ikke bedt om en bedre gutt å trene.

Etter fire år med laget var det et emosjonelt øyeblikk av lettelse for Nate Pipkorn.

«Det er super rørende» sa trener Snyder. «Nesten slutten på en epoke fordi han har vært en startpakke for oss siden han var førsteårsstudent. Det var et spesielt øyeblikk for faren hans (Jason Mercier) å kunne gå ut dit og ta ham av haugen en siste gang.

Cameron Varda startet scoringen for Knights sent i første periode med å score på en pasning. Landon Amundson scoret også på en pasning i omgangen mens Owen Baij krysset platen etter en feltspillers valg. Da støvet la seg holdt Norge en 3-0 fordel.

Knights økte ledelsen i den femte da Owen Baij scoret på et linjekjøring fra Alex Ortman.

Så, i bunnen av den sjette, singlet Maddex Burklund i et løp som Varda fulgte med en RBI-singel, og ga Norge en 6-0 ledelse.

Owen Baij trakk seg fra North Central på den syvende og Knights tok seieren.

Cole Baij tok seieren for Norge. Han slo ut ti ganger på seks omganger uten å gi opp et treff, gå eller løpe. Owen Baij slo ut tre i én omgang, og brødrene kom sammen til en no-hitter med syv omganger.

Offensivt hadde Varda, Ortman, Cole Baij og Burklund hver sin RBI for Knights. Varda og Owen Baij trakk to gange hver. Bryce Adams og Burklund hadde hver sin. Owen Baij stjal også tre baser.

Norge er tilbake i aksjon fredag ​​på Mike Maule Field mot Ewen Trout Creek klokken 10. Vinner hun spiller hun i distriktsmesterskapet klokken 16.

MOUNTAINEERS 5, GREMLINS 0

IRON MOUNTAIN — Iron Mountain varsity baseball-lag avsluttet sin ordinære sesongplan tirsdag på LIUNA Field med en splittelse mot Houghton.

Mountaineers tok en no-hitter fra Niko Burgoon for å vinne 5-0 i første kamp. De klarte imidlertid ikke å holde momentumet oppe og tapte 14-2 for Gremlins.

Første kamp

Iron Mountain startet scoringen i bunnen av andre etter at Ian Marttila slo en to-RBI-singel. Han la også til et løp på en feil og tok en 3-0 ledelse.

Jacob Powell presset ledelsen til fire i tredje omgang med en grounder.

Lane Wender trakk en tur og scoret et løp i den fjerde for å gi Mountaineers en 5-0 fordel. De ville holde på for å vinne.

Burgoon tok seieren for IM. Han slo ut sju på seks omganger.

Offensivt ledet Marttila an med to RBI-er og to stjålne baser. Powell og Wender hadde hver sin. Connor Pickett, Marttila og Wender tegnet hver sin tur.

Andre kamp

Houghton slo først og scoret to løp i første omgang. Han la også til to i den tredje, to i den fjerde og to i den femte for å ta en 8-0 ledelse.

Mountaineers svarte i bunnen av den femte. Evan Mendini og Caden LaFave ville score på Houghtons feil.

Men i den neste omgangen ville Gremlins legge til seks løp til totalt på vei til en 14-2 seier.

Marttila ble arret av tapet. Han slo ut tre på 3,1 omganger.

Pickett registrerte IMs eneste RBI. LaFave ledet an med to gange. Gerald Sampoll-Torres og Jace Peterson hadde hver en.

Grevling 6, VILKATTER 1

NIAGARA, Wis. — Sesongen fortsetter for Niagara varsity baseball-lag da det vant 6-1 over Northland Lutheran tirsdag i WIAA Division 5 regionale semifinaler.

Cody Bath fikk seieren for Badgers. Han slo ut åtte på 6,2 omganger. Mason Richtig slo også ut på 0,1 omganger.

Wildcats slo først til i første periode. Men Niagara la til et løp i andre og tredje for å ta kontroll.

The Badgers scoret fire i den fjerde for å vinne seieren.

Richtig ledet an med to RBI-er. Christian Hedmark, Aiden Sweig og TJ Beard hadde hver sin RBI. Hedmark og Sweig stjal hver sin base. Easton Holmes og Beard trakk hver sin tur.

HESTER 6, BOBCATS 4

FLORENCE, Wis. — Baseball-lagets sesong i Florence ble avsluttet tirsdag med tap for St. Thomas Aquinas Academy 6-4 i WIAA Division 5 regionale semifinaler.

Bobcats var nr. 1 frø.

Cavaliers brukte en RBI-singel i toppen av den første omgangen for å ta en 1-0 ledelse.

Florence ville imidlertid svare umiddelbart. Mason Koski fikk ting i gang med en RBI-dobbel. Han skulle score kort tid etter på en Bryce Leffler-grounder. Matthew Smith kjørte inn et nytt løp med en offerflue til høyre felt.

Da støvet la seg, holdt Bobcats ledelsen 3-1.

Leffler la til en ny RBI i den tredje og Florence tok en 4-1 ledelse.

På toppen av den fjerde utlignet STAA til fire etter å ha scoret tre løp.

Han ville ta ledelsen i den femte med en to-RBI singel til høyre felt.

Bobcats lastet basene i bunnen av den syvende, men klarte ikke å utnytte muligheten og tapte 6-4.

William Kelley startet spillet på haugen for Florence. Han slo ut fire på fire omganger. Trent McLain stengte kampen. Han slo ut fem på tre omganger.

Leffler ledet Bobcats» angrep med to RBI-er. Koski og Smith hadde hver en RBI. Joey Holmstrom hadde to turer. McLain og Kelley stjal hver sin base.Dagens siste nyheter og mer i innboksen din


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *