University of Georgia friidrett

Følg UGA Golf på Twitter Jeg instagram Jeg Facebook

ATHENS, GA – Hovedtreneren Josh Brewer sikret en lys fremtid for Georgia kvinnegolf, og signerte en trio av juniorstjerner på intensjonsavtaler om å spille kollegialt for Bulldogs under NCAAs første signeringsperiode. Savannah de Bock, Celine Sanne og Natachanok «Drive» Tunwannarux (uttales Nuh-tah-nuh-chah-nook Ton-wanna-rux) vil bli med i Bulldogs-listen høsten 2023.

«Som gruppe forventer vi at de skal være en viktig del av programmet og fortsette å bygge på Georgia Golfs rike tradisjon,» sa Brewer. «Vi er også spente fordi kurset ikke er ferdig. Vi gleder oss til å legge til en eller to stykker til på veien.»

De Bock, fra Belgia, er for øyeblikket nr. 60 på verdensrangeringen for amatørgolf og har hatt en fremragende sesong i kalenderen 2022. European Women’s Amateur Championship i juli. De Bock vant også Prix du Roi-turneringen til Belgian International Amateur and Royal Golf Federation. Siden 2020 har hun deltatt i 46 WAGR-arrangementer, inkludert AIG Women’s Open og World Amateur Team Championship i 2022, og har notert seks seire og 23 topp 10-er.

«Savannah er en fantastisk spiller for oss å signere og fortsette tradisjonen med europeiske toppspillere som kommer til Georgia etter å ha vunnet europeisk slagspill i sommer,» sa Brewer. «Savannah har utrolig energi, både som person og som spiller. Det skal være morsomt å bære fakkelen før en topprangert spiller signerer med oss.»

Den konkurransedyktige CV-en til Sanne, opprinnelig fra Norge, inkluderer også en mengde WAGR-turneringer de siste fem årene. På 48 starter har Sanne notert åtte seire og 26 topp 10. Fire av seirene hans har kommet i 2022, med titler på alle tre Srixon Tour-arrangementene og en Garmin Norgescup-turnering. Sanne representerte Norge på EM for kvinner i 2021.

«Celine har spilt mange profesjonelle arrangementer på lavere nivå og hatt mye suksess,» sa Brewer. «Hun har vunnet konsekvent i disse turneringene og har en utrolig CV når det kommer til konkurranse over amatørnivå og suksess. Vi er sikre på at erfaringen har forberedt henne for overgangen til collegegolf.»

Tunwannarux, opprinnelig fra Thailand, har konkurrert mye i Asia siden 2018 og går nå på IMG Academy i Bradenton, Florida. Totalt har hun registrert 12 seire og 49 topp 10 i 55 WAGR-arrangementer de siste fem årene. I 2021 spilte Tunwannarux inn en kvartett med topp 5-plasseringer i fire turneringer i USA. Hun vant både IMG Academy Junior World Florida Challenge og FCG International Junior Championship og endte også fire enn IMG Academy Junior World Championship og femte i FCG. Callaway verdensmesterskap.

«Drive er den mest engasjerte spilleren i klassen,» sa Brewer. «Det er fire år siden hun bestemte seg for at hun ville bli en bulldog. Hun engasjerte seg fra hun var liten, og vi har likt å se henne fortsette å utvikle seg. Drive har vært junior nummer 1 i Thailand i over tre år nå, og nå er det slutter på IMG Academy. Jeg vil gjerne si en veldig spesiell takk til henne og familien hennes for prosessen. Det er morsomt å endelig offisielt gjøre henne til en Bulldog.

Georgia har lenge vært et av de fremste kvinneprogrammene innen collegegolf. Bulldogs har fire nasjonale titler – ett lag (i 2001) og tre individuelle (Terri Moody i 1980, Cindy Schreyer i 1984 og Vicki Goetze i 1992).

På lagfronten har Georgia endt blant de 20 beste på nasjonale turneringer i 28 av de siste 44 årene – 21 av de i topp 10. I fjor vår endte Bulldogs på femteplass på Nationals. NCAA etter å ha tapt en 3-2-avgjørelse mot Stanford i kvartfinalen

Individuelt har Georgia-golfere lagt ut 38 individuelle topp-20-plasseringer ved nasjonale mesterskap, inkludert jenny bae og Candice Mahé ble nummer seks i 2022. Trettifire Bulldog-golfere har blitt kåret til All-America totalt 61 ganger, en liste som inkluderer nåværende golfspillere Bae og Catherine Don.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *