Gratis tester og konsultasjoner. Miasteczko Zdrowia tilbake i Plock [ZDJĘCIA]

Nyhetene Hele helgen er Orlen Arena vertskap for Helsebyen for sjette gang, som ORLEN har forberedt for innbyggerne i Płock. På to dager kan du dra nytte av gratis konsultasjoner med leger og spesialister.

Miasteczko Zdrowia kom tilbake under den 6. utgaven. Det er en helsefremmende kampanje som har som mål å fremme en sunn livsstil og gi mulighet til å kontakte leger og spesialister på mange felt.

To-dagers «by»-tilbudet inkluderer blant annet: gratis tester, råd og konsultasjoner tilgjengelig uten avtale.

– Vi vet hvor viktige helsespørsmål er for innbyggerne i Płock og vi, som det største selskapet i Europa, ønsker å vise at hjertet vårt banker i Plock – understreket Piotr Sabat, styremedlem fra ORLEN SA – Jeg håper dette arrangementet vil bli bra for denne byen. Vi vil definitivt komme tilbake med den 7. utgaven av Miasteczko Zdrowia – kunngjorde han.

I år vil deltakerne i «Cité Santé» ha nytte av blant annet: spirometri, fundusundersøkelse, EKG, mammografi, hørselstest eller hudføflekker.

Det er også mye som skjer rundt Orlen Arena, hvor det er attraksjoner for hele familien. Disse inkluderer blant annet naturfagbussen «Be like Ignacy», det er aktiviteter for de yngste og konkurranser med premier.

Helsebyen vil også vente gjester på søndag fra 10:00 til 18:00.

Partnere til årets utgave av arrangementet inkluderer: National Institute of Cardiology, Military Institute of Medicine, Children’s Health Center, National Health Fund, National Institute of Oncology, Institute of Tuberculosis and Respiratory Diseases, Medica Grupa PZU ZDROWIE Medical Center og Płock helsedistrikt og epidemiologisk stasjon. Prosjektet er plassert under æresbeskyttelse av helseministeren.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *