Norge åpner skattekontor i Decentralands metaverse

Den norske regjeringen ser helt klart en fremtid web3 og metavers, da han åpnet et skattekontor i det populære Decentraland (MANA). På onsdagens Nokios-konferanse i Brønnøysund meldte skattemyndighetene at de har åpnet en filial i Decentralands metaverse med konsulentfirmaet Ernst and Young (EY).

Hva er hensikten med denne metaverse planen?

Kontorets mål i metaversen er også å nå yngre publikum og appellere til teknologifokuserte mennesker. Magnus Jones, norgessjefen for EYs blokkjededivisjon, skriver i en Linkedin-artikkel tirsdag at han håper samarbeidet med den norske regjeringen vil bidra til å heve kunnskapsnivået om skattespørsmål i teknologiverdenen.

Spesielt skattemessige implikasjoner av operasjoner i desentralisert finans (Utfordring) og ikke-fungibel token (NFT) verden er fortsatt uklar for mange mennesker. Begge parter håper å endre det med Decentralands skattekontor.

I tillegg undersøker den norske regjeringen mulighetene for Web3-tjenester as desentraliserte autonome organisasjoner (CAD), porteføljer, smarte kontrakter og mye mer. «Mine komplimenter til norske myndigheter, som ønsker å gi sikkerhet i et veldig komplekst og nytt landskap,» sa Jones.

Norge gjør mye mer med krypto

Utenfor metaversen er Norge også aktiv i kryptoverdenen. For eksempel kunngjorde den i juni sin intensjon om å bruke Arbitrum, en andre-lagsløsning for Ethereum, for å lage en dyktig plattform for private selskaper. Videre er den norske, israelske og svenske regjeringen en samarbeidet har startet med Bank for International Settlements for å introdusere mulighetene til en CBDC for internasjonale betalinger.

I alle fall, på Arbitrum, som det fremgår av tweeten ovenfor, er de veldig glade for å se at Arbitrum lar verden nyte sikkerheten til Ethereum (ETH) for å dra nytte av det. Det er absolutt kult å se at en seriøs regjering som den i Norge ser mye potensial i sektoren og ikke er redd for å investere og lansere dristige nye prosjekter.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *