De beste fotballstjernene vil gå glipp av FIFA World Cup 2022

ANKARA

2022 FIFA World Cup skal starte 20. november i Qatar, men mange fotballstjerner som franske midtbanespillere N’Golo Kante og Paul Pogba, og den portugisiske spissen Diogo Jota sliter fortsatt med skader for å gå glipp av turneringen.

I tillegg er en av Europas beste spisser – Norges Erling Haaland, Egypt-vingen Mohamed Salah, Italias midtbanespiller Marco Verratti og målvakten Gianluigi Donnarumma – de andre store navnene som går glipp av Qatar 2022 ettersom nasjonene deres ble eliminert i kvalifiseringsrundene.

Regjerende verdensmestere Frankrike har vært forferdet over skader på to startende.

Chelseas franske midtbanespiller Kante, som var verdensmester i 2018, har blitt sparket ut av Qatar 2022 etter at Chelsea i oktober bekreftet at 31-åringen måtte stå på sidelinjen i fire måneder etter operasjonen på grunn av en hamstringskade.

Den franske Juventus-midtbanespilleren Paul Pogba, en av hovedpilarene til Blues, vil ikke spille for landet sitt i Qatar på grunn av en kneskade.

Pogba (29), som vant verdensmesterskapet i Russland for fire år siden, gjennomgikk en kneoperasjon i september, måneder etter at han kom tilbake fra Manchester United.

Denne sesongen har Pogba ikke spilt noen kamper for Juventus og er fortsatt i bedring.

Denne uken sa agenten hans Rafaela Pimenta at den erfarne spilleren «fortsatt vil trenge tid til å komme seg etter operasjonen».

Den nederlandske midtbanespilleren Wijnaldum brakk beinet i august

Årets verdensmesterskap vil ikke inneholde Romas nederlandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum da 31-åringen brakk beinet under trening i august.

Han pådro seg et brukket tibia i høyre ben og er fortsatt ikke klarert til å spille.

Liverpools portugisiske spiss Diogo Jota er blant spillerne som vil gå glipp av verdensmesterskapet i 2022 på grunn av skadebekymringer.

Jota (25) pådro seg en alvorlig leggskade for å bli utelukket fra verdenscupen, som Liverpool-manager Jurgen Klopp bekreftet i oktober.

«Virkelig ikke gode nyheter. Ja, han (Diogo Jota) kommer til å gå glipp av verdenscupen,» sa Klopp tidligere.

Tyske Werner skadet ankelen

Den tyske spissen Timo Werner vil gå glipp av verdensmesterskapet i 2022 med en ankelskade.

Werner (26) pådro seg skaden i en UEFA Champions League-kamp onsdag.

«Timo Werner pådro seg en ankelskade i går kveld i seieren over Shakhtar Donetsk. Dagens skanninger i Leipzig viste at han dessverre rev syndesmosebåndet i venstre ankel og at han derfor vil være ute resten av 2022,» hans klubb RB Leipzig sa. .

Werner spilte for Tyskland i verdensmesterskapet i 2018 og UEFA EURO 2020-turneringene.

Dybala og Varane tviler på Qatar 2022

Den argentinske stjernen Paulo Dybalas skade har forlatt landet hans i forferdelse ettersom Roma-spissen sannsynligvis vil gå glipp av verdensmesterskapet.

28-åringen pådro seg en hamstringskade i oktober og forventes å være tilbake i kamp i slutten av november.

Dybala kan komme seg før verdenscupen, men han kunne ikke være i form.

I mellomtiden kan det hende at Manchester Uniteds franske midtstopper Raphael Varane ikke reiser til Qatar med lagkameratene på grunn av en beinskade.

Varane (29) ble skadet i lagets kamp mot Chelsea i slutten av oktober.

Verdensmesteren i 2018 forlot banen i tårer.

Haaland, Salah, Verratti, Donnarumma

Fotballfans vil ikke kunne se andre fotballstjerner som Haaland i Norge, Salah fra Egypt, den italienske midtbanespilleren Verratti og landsmannen Donnarumma som spiller som målvakt.

Norge var i samme gruppe som Nederland og Tyrkia, men den nordiske siden ble nummer tre i gruppe G i den europeiske kvalifiseringen og ble slått ut i gruppespillet.

Dette betyr at Manchester Citys Haaland og Arsenals offensive midtbanespiller Martin Odegaard blir hjemme.

Egypt var et annet lag som ikke vil delta i Qatar.

I mars slo Senegal ut Egypt i den afrikanske kvalifiseringen på straffer. Liverpool-vingen Salah blir derfor ikke med i VM.

Den italienske duoen Verratti og Donnarumma, som er lagkamerater i Paris Saint-Germain (PSG), er de andre store navnene som går glipp av Qatar 2022.

Fire ganger verdensmestere Italia ble overraskende slått av Nord-Makedonia 1-0 i semifinalen i VM-kvalifiseringen 2022 i mars, noe som betyr veiens ende for italienerne.

Azzurri klarte ikke å kvalifisere seg til to påfølgende verdenscupturneringer.

Den spanske målvakten De Gea ble utvist fra den provisoriske troppen

Manchester United-keeper David de Gea ble angivelig utelatt fra Spanias provisoriske tropp i slutten av oktober.

De Gea (31) er utelatt fra Spanias 55-mann store foreløpige tropp.

Det spanske fotballorganet sa i en uttalelse at lagets hovedtrener, Luis Enrique, vil sende inn laglisten 11. november.


Anadolu Agency-nettstedet inneholder bare deler av nyhetene som tilbys til abonnenter av AA News Broadcast System (HAS), og i oppsummeringsform. Ta kontakt med oss ​​for abonnementsmuligheter.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *