En kvinne fra Nordrhein-Westfalen dør mens hun var på ferie i Norge: drepte kjæresten henne?

Å tilbringe en fantastisk parferie i Skandinavias villmarker med kjæresten sin – det var planen til en 24 år gammel kvinne fra Steinfurt-regionen (NRW). Men reisen gjennom Danmark og Norge ble til en dødelig tragedie.

Den unge kvinnen fra Nordrhein-Westfalen skal på bobiltur gjennom Skandinavia med partneren (29) fra 27. september 2023. 24-åringen hadde sist kontakt med familien i slutten av september, deretter de nære hun sluttet plutselig å høre et ord fra henne. Da partneren hennes endelig kom tilbake uten henne, begynte marerittet.

++ Du finner flere nyheter fra NRW HER ++

En kvinne fra Nordrhein-Westfalen kommer ikke tilbake fra ferie

Den unge kvinnen skulle tilbake på jobb 5. oktober. Men det var ingen spor etter henne. Partneren hans kom tilbake fra ferie den dagen og fortalte familien at han og kjæresten hadde kranglet under turen og avsluttet forholdet. Hun stormet ut av bobilen og kom aldri tilbake. Men siden hun fortsatt ikke har kontaktet familien sin, meldte de henne savnet til politiet 10. oktober.

Etterforskerne mistenkte det verste og dannet umiddelbart en drapsgruppe. Münster politi og statsadvokatembeter konsulterte norske myndigheter og etterforsket konkret den 29 år gamle mannen fra Ahaus. Mannen hadde leid et rom i Rheine. Der fant politiet den savnede kvinnens lommebok og mobiltelefon, samt en safe som inneholdt flere våpen.

Etterforskere finner lik i Norge

Nok ledetråder til at etterforskerne endelig 17. oktober kunne konfrontere den 29 år gamle mannen med anklagen om å ha drept kjæresten i ferien. I nærvær av sin advokat erklærte mannen til slutt at partneren var død i Norge. Han understreket at han ikke drepte henne, men fortalte etterforskerne hvor de kunne finne kvinnens kropp. Og norsk politi meldte om funn av den døde mannen på 24 år ved en innsjø på det nevnte stedet.


Ingen flere nyheter:


Det er foreløpig ikke klart hvordan kvinnen døde. En dommer ved Münster tingrett beordret imidlertid onsdag (18. oktober) den 29 år gamle mannen varetektsfengslet, mistenkt for drap.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *