Etter et ambisiøst sprang kom «tv3.lv» inn på de 5 mest besøkte nettstedene i Latvia i fjor.

Samtidig, mens den beholdt andreplassen i rangeringen i ni måneder av året, og falt til tredjeplass i den generelle statistikkrangeringen bare i februar og august, endte nettstedet «inbox.lv» året på førsteplass med den høyeste Antall. besøk gjennom året – 873 000 brukere på tvers av alle medier.

I løpet av året kjempet ikke mindre enn fem nettsteder om tredje- til femteplassen: «tvnet.lv», «jauns.lv», «lsm.lv», «la.lv» og «tv3. lv». Mest unike brukere – 799 000 Ekte brukere – etter å ha nådd andre plassering i rangeringen i august i fjor og inntatt andre plassering i rangeringen for andre gang etter februar, var «tvnet.lv»-portalen den tredje mest besøkte nettsiden i januar, mars, juli og september, mens i april, juni og de siste tre månedene av året okkuperte den fjerdeplassen i rangeringen.

For seks måneder siden var det tredje mest populære nettstedet «jauns.lv»-portalen, som endte året med 759 000 brukere, og nådde sidens største publikum på årsbasis. Ved å starte året på fjerde plass, som også holdt i mars, juli, august og september, økte det totale publikummet med 53 000 brukere siden januar.

Blant de beste nettstedene registrerte «tv3.lv»-portalen den høyeste publikumsveksten i fjor. Siden startet i 2022 på 9. plass med 549 000 brukere på tvers av alle enheter, men endte som den femte mest populære siden i november og desember, og nådde årets største publikum i årets siste måned – 671 000. Ekte brukere eller unike brukere.

Matiss Miezis

TV3 Group Latvia Leder for digital avdeling

«For et år siden, da vi lanserte «tv3.lv», var målet vårt å skape et moderne digitalt medie. Både med en teknisk plattform fokusert på hastighet og lesbarhet, og å tilby innholdsmessig siste informasjon om arrangementer i Latvia og verden, innen sport og underholdningsverden I løpet av dette året ble det både utfordringer og seire, og vi kan se i statistikkspaltene at vi vil fortsette å utvikle oss Følg eksemplet til våre TV- og radiokanaler i det digitale miljøet og bli hovedpartneren til informasjon og underholdning for våre lesere.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Annonse

Starten på krigen i Ukraina markerte en økning i seertall i februar og mars for flere store nyhetssider. Med start på femte plassering i januar, men avsluttet året på en syvende plass, nådde den offentlige medias nyhetsportal «lsm.lv» sitt største publikum i februar – 731 000 lesere på tvers av alle enheter, når den har steget til fjerdeplass i rangeringen. , men for fem måneder siden var portalen den sjette mest besøkte. Nettstedet «la.lv» nådde sitt største publikum i mars i fjor – 667 tusen ekte brukere – og startet året på sjette plassering, ved midten av året steg den til femte plassering, men i noen måneder var den på syvende plass . «nra.lv»-portalen nådde også det høyeste antallet lesere i mars i fjor, med 640 000 lesere. I hovedsak okkuperte «nra.lv» den åttende posisjonen blant nettsteder, og steg til syvende plass i januar, mars og juni, men endte året som den niende mest populære portalen.

Nyhetssiden «apollo.lv» viser en gradvis økning i antall brukere hver måned fra mai til august, samt fra oktober til desember, og nådde sitt største publikum i februar 2022 – 592 000 lesere på tvers av alle enheter , rangert 8. blant beste nettsteder rundt om i verden. året på 10. plass, men klatret i februar til 7. plass fra toppen.

Etter å ha okkupert 10. plass i rangeringen i ni måneder av tolv av året, steg nettstedet «santa.lv» til 9. plassering i mai, juni og oktober, og nådde det høyeste antallet brukere i mai sist, med 549 000 lesere . besøkte nettsiden.

Mediegruppen «Rīgas Viļni» med nettsidene «jauns.lv», inkludert «otkrito.lv» eller «rus.jauns.lv», «rigasvilni.lv», «zurnali.lv», samt data om «jauns» .lv» streaming. Samtidig har TVNET-gruppen med nettsidene «tvnet.lv» (inkludert «receptes.lv»), «spoki.lv» og «apollo.lv», samt statistikk på «tvnet.lv», «apollo» .lv » og » «rus.tvnet.lv»-applikasjoner registrerte det høyeste antallet reelle brukere i januar og august, mens de ledende posisjonene for resten av året ble besatt av DELFI-gruppen med nettsteder «delfi.lv», inkludert «calis.lv», «atverskapi .lv», «mansdraugs.lv», «tavsdarzs.lv», nettstedet «bilesuparadize.lv», Delfi TV, samt mobilapplikasjonen.

TV3- og «la.lv»/TV24-gruppene kjempet også om posisjon blant gruppene gjennom hele året – i mai, juli, august, samt fra oktober til desember var TV3-gruppen den fjerde blant gruppene, og dekket data om » tv3.lv», «play .tv3.lv» video og «starfm.lv» streaming, samt på «tv3play.lv»-applikasjonen, i de resterende månedene av året, gis den fjerde stillingen til «la. lv»/ TV24 mediekonsern med nettsidene «la.lv», «lrtv.lv», «tv24.lv», som en annen portal – «grani.lv» ble lagt til i desember.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker feil tekst og trykk Ctrl+Enter.

Merk dårlig tekst og rapporter den!

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *