Norges under-21 juniorlag river i stykker latviske jevnaldrende

Arsntad headet ballen fra kloss hold i det første minuttet av pausen i første omgang etter en pasning fra Manchester Uniteds Isak Hansen-Oren til 2-0.

I starten av andre omgang hadde motstanderne muligheten til å utføre en straffe, og i det 52. minutt slo Arnstads Jānis Bekas og fullførte sitt hat-trick.

Ti minutter senere, etter et raskt angrep fra det norske laget, traff ballen først stolpen, deretter spratt Beck og gikk rett til Manchester City-spissen Oscar Bob, som spilte ett minutt i Premier League denne sesongen, for å score 4- 0.

Etter ytterligere fem minutter ble en rask kontring av det norske laget vellykket gjennomført av Andreas Schelderup, men sju minutter før slutt på ordinær tid befant Tubias Fjell-Gulliksen seg ubevoktet i sekstenmeteren – 6:0.

Nordmennene stoppet ikke og i siste minutt av ordinær tid scoret Joel Mukwa med et presist skudd fra rundt åtte meter.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Annonse

I undergruppe A har Norge seks poeng på to kamper, Latvia har tatt fire poeng på tre kamper, Irland har tatt tre poeng i den eneste kampen så langt, Italia har ett poeng fra én duell, mens Tyrkia og San Marino har ingen poeng, har spilt henholdsvis en og to kamper.

Det latviske landslaget slo San Marino 2-0 på Sloka Stadium 20. juni og uavgjort 0-0 med Italia fredag, mens Norge slo San Marino 7-0 i sin eneste kamp forrige uke.

I fjor deltok det norske landslaget i EM U21-sluttspillet i juni, og tok sisteplass i gruppen med seier på tre kamper og klarte ikke å kvalifisere seg til sluttspillet.

I de to foregående kampene for landslaget i denne alderen i kvalifiseringen til U21-EM 2000, vant nordmennene den første kampen med 2:0, mens det latviske landslaget var overlegne i den andre hjemmekampen med 2:1.

Vinnerne av hver av de ni gruppene og de tre beste toerne vil kvalifisere seg til sluttfasen, mens de seks andre finalistene vil delta i sluttspillet.