I Norge, men med Latvia på hjertet! Hvordan går det med Aigars Kļavas, vinneren av den sjette sesongen av «Lauku setas», nå?

Jeg tror at jeg ga mye av årene mine til samfunnet og til landet, nå er det på tide å oppfylle drømmene mine litt. Så jeg opprettet en brigade og utførte byggingen av bindingsverkshus for en bedrift i Norge», røper Aigars, som tidligere har jobbet ved det nasjonale brann- og redningsetaten, under en samtale med «tv3.lv».

Aigars har alltid feiret 18. november, ofte i tjenesten. På den annen side, hvis du er hjemme på nasjonaldagen, pleier vinneren av «Lauku sētas» å tenne et lys og se en god latvisk film.

Søk og nyt et bredt utvalg av latviske filmer på Go3 – du finner alt fra «Guardians of Riga» til kino og moderne nasjonale sendinger!

«Jeg anbefaler alle å se filmen «Blizzard of Souls» i dag . Selv tilbrakte jeg en hel uke på filmstedet mens jeg filmet julekampene, og jeg kjente litt på følelsene av at datidens patrioter følte kjempet for vår frihet,» sa Aigars.

Han anbefaler å øke følelsen av kjærlighet til moderlandet ved også å nyte sjarmen til den latviske landsbygda, og hvor det er bedre å se det enn på «landsgården»!

Innholdet fortsetter etter annonsen

Publisitet

«Jeg anbefaler å se den sjette sesongen av «Lauku seta», etter min mening, den beste sesongen av alle så langt,» råder Aigars. Du kan forresten fortsatt nyte Go3 i sin helhet under alle sesongene av «Lauku seta»!

«En av familietradisjonene 18. november er å gå og slukke et lys. I kirken vår i Piņki er en oversikt over Latvia laget av stearinlys, som plasseres der av alle som bryr seg om denne høytiden. Og, selvfølgelig, en høytid hvis fargespekter ligner fargene på nasjonalflagget vårt,» avslører Aigars familiens tradisjoner.

I år skal han feire nasjonaldagen i Norge.

Aigars Kliavs

Vinneren av den sjette sesongen av «Country Farm».

«Selvfølgelig er det en feiring i hjertet mitt uansett hvor jeg er, og jeg har en bamse med meg som minner meg om hjemmet mitt og hvor jeg kommer fra.

Vi ble enige med brigaden om at vi ikke skal jobbe denne dagen, og vi må dekke festbordet selv, siden konene ble i Latvia. Jeg er litt heldig, og dagen etter ferien kommer kona til ro.»

På slutten av samtalen ønsker han å legge til en viktig ting som er spesielt verdt å tenke på denne uken. «Jeg tror at plikttjeneste er en av måtene for en person å gi noe til landet sitt og samtidig tjene mye til seg selv.

Selv om jeg for tiden jobber i utlandet, drar jeg tilbake hver måned i en uke. Utenlandsopphold – nei! Alltid hjemme igjen! Aigars er en patriot i landet sitt.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *