En innbygger i den norske skjærgården var for lat til å gå ut til øya. Hunden gjorde alt som var nødvendig for henne. VIDEO

Kvinnen har et veldig uvanlig liv. Selv daglige turer med hunden blir til vanskelige ekspedisjoner. Blumdahl har lenge vært vant til den lokale øya, men noen ganger vil hun bli hjemme.

Da svensken måtte sende en liten pakke til venninnen Olivia, skyndte hun seg for å hjelpe sin trofaste assistent, en lodne hund ved navn Grimm.

Olivia bor i et hus i nærheten av Cecilia. Hun gikk ut på verandaen og ropte på sin firbeinte venn. Hunden hørte skrikene og sprang til venninnen. Pakken var allerede festet til hundens halsbånd.

Etter den vellykkede leveringen ringte Blumdahl hunden hjem. Dyret brukte litt tid på å gjøre sine egne ting, men kom til slutt tilbake og fikk en belønning for arbeidet sitt.

Det er ikke sånn at Grimm jobber hele dagen. Tvert imot, han blir stadig bortskjemt, for eksempel fikk hunden på sin sjette bursdag en bilformet kake laget av brød og pølser.

Den dagen ble Blumdahl offisielt eier av dyret, ettersom hunden tidligere tilhørte vennene hennes. Det viser seg at svensken og Grim ble venner umiddelbart etter møtet og begynte å tilbringe mye tid sammen.

Jeg fløy til og med til Sverige. Kvinnens venner bestemte seg for å gi henne hunden, som allerede hadde valgt sin nye eier.

Cecilia har mer enn 977 000 abonnenter på «TikTok»-kontoen og videoen med hunden har blitt sett 2,7 millioner ganger.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *