Erling Haaland spiller hovedrollen mens Norge slo Kypros for å holde kvalifiseringshåpene i live – Euro 2024 anmeldelse | Fotballnyheter

Erling Haaland scoret to ganger for Norge da de holdt liv i håpet om kvalifisering til EM 2024 med en 4-0-seier over Kypros.

Manchester City-spissen scoret to ganger på rad i andre omgang etter at Alexander Sorloth scoret en åpning i første omgang. Fredrik Aursnes scoret et fjerde mål sent i kampen.

Andre steder i gruppe A, Spania lukket gapet på Skottland med seieren i Sevilla.

Skottland kunne ha vunnet sin plass i finalen med et poeng, men Scott McTominay så et frispark utelukket og sen innsats fra Alvaro Morata og et Ryan Porteous-selvmål førte til en 2-0-seier.

Albania tok kontroll over gruppe E med en 3-0 seier mot 10 Tsjekkisk Republikk.

Bilde:
Tyrkia tok en suveren 1-0 seier i Kroatia

Jasir Asani satte vertene foran innen 10 minutter, og tsjekkerne var nede på en mann før pause etter at Mojmir Chytil ble utvist. Taulant Seferi scoret deretter to ganger i andre omgang.

Polen ligger nummer to i gruppen etter 2-0 seier mot Færøyene. Sebastian Szymanski slo til tidlig og Horour Askham så rødt for Færøyene før Adam Buksa scoret et sekund.

Tyrkiye leder gruppe D etter å ha slått Kroatia 1-0, Baris Alper Yilmaz scoret det eneste målet.

Latvia vant sine første poeng med 2-0 seier mot Armenia.

I gruppe I, Hviterussland Og Romania spilte uavgjort målløst da Kosovo slo Andorra 3-0.